Hogy mondjam el apának? SOS
Figyelt kérdés
Elvált szülők gyereke vagyok, és anyukámnál élek. Négy hónapja megismertem egy nálam jóval idősebb fiút, aki azóta már bemutatkozott anyának. Anya szimpatikusnak találta, és azt mondta jöhet ide hozzánk máskor is (a srác nagyon messze lakik innen). A problémám az, hogy ugye illene apának is elmondanom, csak fogalmam sincs hogyan...a reakcióra nagyjából fel vagyok készülve,de azért mégis kérnék egy kis segítséget, vagy tanácsot.
13/L 17/F
2016. jún. 23. 14:44
2/10 anonim válasza:
Hat igen... 13 evesen nem korai?:D
3/10 anonim válasza:
Ugyanugy mondjad el, mind anyukádnak. Milyen gyakran találkozol apukáddal?
4/10 anonim válasza:
4 év egyáltalán nem nagy korkülönbség, a gond az, hogy mindketten eléggé fiatalok vagytok még.
5/10 A kérdező kommentje:
Jó, tudom, de azért szerintem mégis volt egy kis eszem, mert nem titokban találkoztam vele (megtehettem volna),hanem elmondtam az egészet anyának, és nálunk találkoztunk, úgy, hogy anyámék végig ott voltak a házban. És mint már mondtam, elbeszélgettek, anyu pedig még rendesnek is találta. Bocsi a hülye fogalmazásért xd
2016. jún. 23. 14:55
6/10 A kérdező kommentje:
Uristen milyen gyorsan jött a többi válasz! Apával eddig két hetente hétvégén találkoztam, most nyáron nem tudom hogy lesz.
2016. jún. 23. 14:56
7/10 anonim válasza:
Ebben az időszakban szerintem még sok ez a korkülönbség... Te még kislány vagy, ő meg már majdnem felnőtt, érett fiú.
8/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy sok, de nem ez volt a kérdés. Azért köszi a válaszokat mindenkinek!
2016. jún. 23. 15:05
9/10 anonim válasza:
13 éves kislány fiatal a 17-hez. Sőt, bármilyen korúhoz.
10/10 anonim válasza:
Szerintem ez a "kapcsolat" még nem olyan wmit apudnak is bekellene jelenteni. Beszélj neki róla úgy mint egy jó barátról. Igy tud valamit a srácról. Lesz róla fogalma. És ha később komolyan járni kezdenétek akkor ráérsz apudnak szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!