Mit mondjak, hogy kicsit lazábbak legyenek anyáék és ne akadjanak így ki azon, hogy egy fiúnál aludtam?
12 évig kitűnő voltam.
Az általános sulis és a gimis ballagásomon is megkaptam a legnagyobb elismeréssel járó díjakat.
Minden érettségim 95% feletti, ebből kettő emelt szintű és az angolom hibátlan lett.
3 (felsőfokú) nyelvvizsgát sikerült szereznem az évek alatt.
Orvosnak készülök, mióta az eszemet tudom.
Ezeket nem azért írom le, hogy dicsekedjek, provokáljak, csak hogy lássátok, nem olyan fajta vagyok, akit átrugdostak a tanárok az érettségin.
Sosem volt még senkim, de még csak alkalmi kavarás sem.
Tegnap leérettségiztem és a barátnőimmel elmentünk megünnepelni, utána pedig egy fiúnál aludtam (ismertük egymást régóta), de anyáéknak azt írtam hajnalban, hogy egy barátnőmnél alszok, így nem kell egyedül mennem.
Aztán most kiderült, hogy nem ott voltam és áll a bál. Mert így hogy engedjenek bárhová is, meg hogy teljesen ELZÜLLÖTTEM és lehet, hogy a végén egy drogos lesz belőlem és az egyetemet sem végzem el...
Aztán kérdeztem, hogy mert ha elmondtam volna, hol alszom, akkor nyugodtan aludtak-e tovább, erre az volt a válasz, hogy nem, jött volna értem valamelyikőjük kocsival.
De már annyira elegem van abból, hogy így kezelnek.
Évek óta megcsalják egymást, állandóak a hidegháborúk itthon és mikor kérdeztem anyát, hogy miért nem hagyja el apát, ha boldogtalan mellette, azt mondta, hogy azért, mert az engem mennyire megviselne... Istenem, 18 éves vagyok, csak feldolgoznám valahogy...
ha 18 éves vagy, akkor elvileg nem szólhatnának bele, jó, persze náluk laksz, stb..
de könyörgöm, ha tegyük fel lefeküdtél volna a fiúval, akkor mi lenne??
semmi, 18 éves vagy, nyugodtan megteheted
nem egy 14-16 éves lány vagy, akinél ennyire ki kellene akadni azon, hogy fiúnál alszik
és ez a válás dolog, szerintem ez csak egy gyenge indok, hogy miért nem akar elválni
12 évig semmi pasi aztán hirtelen nem jösz haza egy miatt. Kicsit sem ijesztő.
3 nyelvvizsgával pedig ne orvosnak menj hanem egy SSC-be, szerintem a netto 300-at simán megkapnád, ha valami különleges nyelv is van 400-500-at. 18 évesen...
Nem lesznek lazábbak,veled lehet foglakozni komolyabb következmények nélkül.
Gondolj bele a válàs után az egyikfélnek dobbantania kell(ene).
De azért csak mondmeg a nekik a magadét. Akadjki mondmeg hogy qrvàra leszarod ha elválnak ne te legyél az indok valami rosszra,hogy aztán felemlegessék...(miattad maradtam apáddal...)
És különbenis az hogy holalszol az mindegy amig tudják(vagy sejtik)addig nincs gond.és 1-2...22 bulizós este nem elzüllés.utolsó normális nyarad...
De.én ilyen aggyal nem orvosnak mennék.nemzetközi jog.
szerintem az a baj,hogy hazudtál nekik.
oké,hogy már nagy korú vagy, de azért nem árt tudni még,hogy merre vagy. amíg otthon laksz,addig jó,hogy érdekli őket,hogy hol alszol,hogyha nem otthon. nem értem miért kellett nekik hazudni?
ennyi idősen már bőven lehetne kapcsolatod is,vagy csak simán egyéjszakás kalandod. úgyhogy nem hiszem hogy annyira kiakadtak volna,hogyha szólsz előre. kár volt hazudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!