Hogyan mondjam el az anyukámnak, hogy nem káros napi 1-2 üveg sör?
minden nap iszol?
10. gondolom a saját környezetéből indult ki :D ( és ezt nem negativ értelemben gondoltam;) )
Ne próbáld meg megmagyarázni neki, ő azon van, hogy ne neveljen alkoholistát, de meg napi rendszerességgel akarsz lehúzni 1 liter alkoholtartalmú italt.
Nem azt mondom hogy sok, meg hogy nem esik jól, azt meg főleg, hogy vegyél alkoholmenteset(nem nagyon szeretném azt, hogy ezek a kommentek miatt kinevezzek b*zinak).
Igyál inkább többet kólát stb, és néha-néha napi 1 sört, mert teljesen érthető amit anyád akar, neked meg a kíváncsiság meg a menőzés is.
15 évesen minden nap 1 liter áhhh persze nem lesz baj
hozá szokik a szervezet és már nem csak 1-2 üveg fog jól esni
Sose lennék antialkoholista és liberálisnak tartom magam, de
15 évesen 1-2 sör mindennap, az igenis durva.
30 évesen sem célszerű minden egyes nap sejtmérget vedelni.
Ezzel kb. úgy vagyok, mint a káromkodással: megvan a létjogosultsága, de nem lépten-nyomon, az már nem hízelgő az emberre nézve sehogysem.
Nyilván hülyeség az, hogy 18-ig semmi, utána szinte bármi, a sör pedig általában szolid (én ittam már 12-13%-os belga söröket :D), így néha rendben van, de minden egyes nap ilyen zsenge korban, nem csoda, ha az édesanya problémázik.
Egyébként ettől a mennyiségtől már be lehet állni, ember- és helyzetfüggő. Nyilván nem tökrészegség, de meg lehet érezni. Szerintem olyan még nem volt, hogy 2 sört ne érezzek meg, de egynél is van rá esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!