Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők mi a véleményetek?

Szülők mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

1honapja es egy hete vagyok együtt a barátommal (meg nem sok de mindent el lehet valahol kezdeni) es o kb 71km-re lakik tőlem es hétvégén lenne ott a falunap es csak úgy mehetek el ha eljön értem elkér majd időre haza hoz.. De ezt en nem értem meg lehetne beszélni ezt h lehet en be mennek Szolnokra (ahol most is tanulok es mindennap bejárok) ott találkoznak es nem kéne szegénynek annyit utaznia.. De ők ebből nem tágítanak , akárhogy is erősködtem. Mas rész ti mennyi idő után engedtetek meg a lányotoknak hogy ott aludjon a baratjanal?

16/L 19/F

2016. jún. 27. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
16 évesen legalább másfél két év együttjárás után alhatnának együtt. és teljesen jogos hogy csak úgy engednek el ha előtte bemutatkozik, tehát megnézik kire is bízzák a kiskorú gyereküket.
2016. jún. 27. 21:15
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Legalább fél év. Még nem is igazán ismeritek egymást,
2016. jún. 27. 21:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az teljesen érthetö, hogy a szüleid meg akarják kicsit ismerni a barátodat, mielött elengednek vele - és ezt egy város közepén 10-20 percben nem igazán lehet.

Az ott alvás meg szerintem legalább féléves kapcsolat után jöhet esetleg szóba, de ez sem fix idöpont, hanem sok minden egyébtöl is függ.

2016. jún. 27. 21:17
 4/10 anonim válasza:
64%
Noha nem vagyok szülő és még jó darabig nem is tervezem ezt, de nem attól kellene függenie ennek, hogy a kezdettől számítva hány nap telt el. Én leülnék a lányommal beszélgetni, megkérdezném, hogy ő mennyire szeretné ezt. Elmondanám neki, hogy miért aggódok miatta, ha aggódok. Ha a barátját is ismerem, akkor még egyszerűbb a dolog. Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy úgyis a saját hibáidból tanulsz a legtöbbet. Ha pedig nem lesz hiba, akkor meg nincs miért aggódni :)
2016. jún. 27. 21:22
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

szerintem is korai lenne még ott aludnod. és nem a szex miatt.

én is voltam 16 éves, volt is barátom ,pont a barátod korabeli sráccal jártam. pár hét után azt hittem ő az igazi és én is nem értettem,hogy miért nem alhatok nála.

utólag már,felnőttként komoly kapcsolatban értem,hogy miért nem engedték olyan rövid idő után.

még nincs is abban a szakaszban a kapcsolat,hogy egymásnál kéne aludni. randizzatok, találkozzatok,beszélgessetek sokat. ráértek még egymáshoz menni/aludni szerintem.

és fiatalok is vagytok,valószínűleg nem lesztek együtt sokáig. ráérsz majd komoly kapcsolatban a másiknál aludni. lehet,hogy ez lesz a komoly kapcsolat. de 5 hét után még nem lehet tudni,főleg hogy távkapcsolat.

mutasd be a szüleidnek és légy türelmes. szerintem ha már közel egy éve együtt lesztek,akkor nem lesz kifogása a szüleidnek az ellen,hogy ott aludj náluk,főleg hogy tényleg nem laktok olyan közel egymáshoz.

de most tényleg korai még a korod és az 5 hét járás miatt

2016. jún. 27. 21:35
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

A szüleid (apukád) fejével gondolkodva:

Ha reggel elmennél és este hazajönnél, akkor nem igényelném, hogy előzetesen bemutasd a barátodat. Odafelé logikus, amit mondasz. Visszafelé meg én (apa) elmennék hozzátok és hazavinnélek.

Utolsó kérdésedre válaszolva: fél év után engedném az ott alvást, de legalább egy-kétszer személyesen is találkozni akarnék a fiúval. Könnyebben belemennék, ha a fiú a szüleivel lakik, mintha egyedül.

2016. jún. 27. 21:36
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
Miért mondtad azt, hogy a barátoddal találkozol? Mmndtad volna, hogy falunapra mész és 22-kor hazaérsz.
2016. jún. 27. 21:39
 8/10 anonim ***** válasza:
19%
Szolnokon falunap?
2016. jún. 27. 23:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Ismerik a barátomat mert elég sokat volt mar nálunk. De en bezzeg nem mehetek hozzájuk hogy o bemutasson a szüleinek azért ez is milyen mar... Jo en ezt igy meg is ertem
2016. jún. 28. 04:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem Szolnokon lenne hanem Szolnoktol nem olyan messze.. De nem mehetek fel Szolnokra úgy egyedül ha vele talakozok hanem le kell jonnie hozzam ahol en lakom es neki elég körülményes z utazás es meg sok is.. Van mikor fel 9kor el megy tollem es 11 es hajnal korul er haza..
2016. jún. 28. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!