Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám miért nem engedi,...

Anyukám miért nem engedi, hogy gyakrabban aludjak a barátomnál? 19L

Figyelt kérdés

19 vagyok, most érettségiztem, kitört a nyári szünet.

Meg szokta engedni, hogy nála aludjak, de csak hetente/kéthetente. Szoktam kérni, hogy had aludjak ott, de nemet mond.

Otthon minden dolgomat megcsinálom, elérhetőzök mindig szépen és a barátomat is kedveli. Nem értem, miért jó neki, ha otthon vagyok és nem máshol, hisz úgyse tudok otthon mit csinálni, mert dolgozni nem enged el. Szerintem az, hogy 19 évesen a barátommal vagyok,a legjobb dolog még szülői szemmel is, mivel én nem voltam soha az a nagy bulizós és ő az első barátom, pár hónapos a kapcsolatunk.

Nem tudom, mi járhat az eszében, lehet, hogy simán csak azt akarja, hogy nála legyen az irányítás, mint mindenben. Mit gondoltok erről?

2016. jún. 30. 22:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező!

A kérdésed leírásának utolsó mondata: "Mit gondoltok erről?" Erre mindenki leírja a véleményét. Tökéletesen a kérdésedre kapod a válaszokat.

Érdekes, hogy itt fel tudsz lázadni mâsok ellen, és meg tudod védeni magad. Ugyanezzel az energiabefektetéssel kellene otthon anyád zsarnokoskodása ellen is fellépned. Akkor nem kéne itt utâna keseregni, és csodálkozni, ha valaki meg meri írni a véleményét - még ha az nem is neked tetsző.

2016. júl. 1. 18:00
 22/23 anonim ***** válasza:
79%
Számomra nem teljesen világos, mi ez a nagy ottalvós hisztéria. Összebújni,szeretkezni, programokat csinálni együtt késő estig is lehet. A kapcsolatotok pár hónapos, én se örülnék,ha a lányom ennyi idő után ott éccakázna rendszeresen mások otthonában. Nekem volt anno egy kapcsolatom, 7 évig tartott, de csak nagyritkán maradtam ott éjszakára, ha buliba mentünk és nem értem el a vonatot. Akkor is kínos volt, várni a fürdőszobára, igyekezni,
2016. júl. 27. 14:33
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
igyekezni, hogy csendben legyünk..., a férjemmel csak az esküvő előtt költöztünk össze. Korai még a papás-mamás, pár hónap után, mások kontójára. Mert gondolom a barátod is otthon lakik a szülői házban.
2016. júl. 27. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!