Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Ti oda adnátok a...

Anyukák! Ti oda adnátok a gyereketeknek a naplótokat?

Figyelt kérdés

Most nyilván olyanok válasza érdekel, akik vezetnek naplót.

Azt, hogy odaadni, úgy gondoltam, hogy amikor a gyerek már nagyobb és mondjuk csak azt a naplót adni, amit az ö korában írtatok.

Indoklást is írjatok!

Köszi.

2016. júl. 1. 16:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Én szívesen elolvastam volna, ha anyukám írt volna, sok minden érdekel az akkori időkből
2016. júl. 1. 16:31
 2/15 anonim válasza:
48%
attól függ h tanulna-e belőle
2016. júl. 1. 16:34
 3/15 anonim válasza:
83%

En is elolvastam volna anyukamet nagyon szivesen.

En irtam naplot es majd oda fogom neki adni egyszer:) persze mar csak ha nagyobb lesz, mert helyenkent nem tul szep dolgok is vannak benne

2016. júl. 1. 16:36
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk az anyukám minden terhességénél írt egy naplót,onnantól kezdve hogy megtudta, gyermeket vár. De nem csak az volt benne, hogy milyen terhesnek lenni, hanem igazából minden; az apuval való viszonya, hogy mit csinált aznap, hogyan élt meg akármit-tehát mint egy sima napló. Bele rakta az első hajtincset is. :)) Mindenki 17 éves korában kapta meg az övét és mit ne mondjak,nagyon élveztem, le sem raktam addig, amíg végig nem olvastam. :D Eldöntöttem,hogy én is biztosan írok majd ilyet. :)
2016. júl. 1. 16:49
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
A "babanaplót" igen, szinte csak róla írok benne. De azokat a naplókat, amiket előtte írtam, tervezem, hogy megsemmisítem, hogy véletlenül se kerüljön a kezébe, mert bár nem éltem túl durva életet, de nagyon naturalisztikus írások.
2016. júl. 1. 16:50
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

14 éves koromtól kezdve egészen 28 éves koromig írtam naplót. 13 éves a lányom, tud a naplómról de nem kérte el. Ha elkérné akkor valószínű, hogy odaadnám de csak azokat amiket 14-15 évesen írtam. A többit nem, mert túl őszinte voltam, és a szex is bele van írva..Ahogy az apjával való kapcsolatom, és az okok amiért váltunk.

Ezek már az én személyes magánszférám..

2016. júl. 1. 17:21
 7/15 anonim ***** válasza:
Irtunk a terhessegrol naplot, es mivel konyv keszult belole, igy azt majd megmutatjuk neki. Babanaplot is vezetunk, papiron.
2016. júl. 1. 17:52
 8/15 anonim ***** válasza:
16 éves koromtól kb. 22 éves koromig írtam naplót. 3 lett tele. A lányom most 19, azt hiszem még nem adom neki oda. Ha velem történik valami úgyis tudja, hogy léteznek a naplók, ha akarja akkor elolvashatja őket bár szerintem untatni fogja őt.
2016. júl. 1. 18:17
 9/15 anonim ***** válasza:
Semmiképpen nem adnám oda. Amikor annyi idős voltam, mint most Ő, akkor nálunk nagyon durva dolgok történtek. Nem akarom, hogy akárcsak így is "átélje" őket.
2016. júl. 1. 18:52
 10/15 anonim ***** válasza:

odaadnám szó nélkül ...

csak sajnos a tini naplóimat a sok költözés elvitte :(

2016. júl. 1. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!