Az a helyzet, hogy pár éve elváltak a szüleim.És nekem kevés az idő amit apuval tölthetek.Tudjátok mindig szeretnék itt maradni többet, csak nem ez a beosztás.Én mindig elakarom mondani apunak, hogy többet is találkozhatnánk, de egyszerűen nem tudom megbeszélni vele mert mindig kitör belőlem a sírás......
2016. júl. 1. 19:05
1/9 anonim válasza:
Magától nem fog csoda történni. Magyarul neked kell megemberelni magadat és odaállni apukád elé hogy több időt szeretnél vele tölteni.
2016. júl. 1. 19:19
2/9 anonim válasza:
Szia!
Hány éves vagy? Anyukád nem beszél apud ellen? (hogy ne menj oda, rossz ember) Apukád szeret veled lenni? Miért váltak el? Anyukád hogy bánik veled?
Szerintem mindenképp mondd el, valószínűleg közös megegyezés alapon bővíthető apukád látogatása. közös megegyezés (apu+anyu+te) esetén figyelmen kívül hagyható a bírósági beosztás. :)
Amennyiben nem engedi anyukád érdemes egy ügyvédnél/bíróságon utánakérdezni, ha te és apukád is szeretnétek bővíteni, akkor biztosan figyelembe veszik
2016. júl. 1. 19:21
3/9 anonim válasza:
Szerintem akár sírva is elmondhatod neki! Ő az édesapád, nem kellene, hogy szégyeld előtte a könnyeid! Én is így voltam vele annak idején, csak nálunk az volt a baj, hogy édesanyám nem engedett hozzá, később apám meghalt, és arra eszméltem, hogy kevés időt töltöttem vele együtt.
2016. júl. 1. 19:24
4/9 A kérdező kommentje:
2-es!13 éves vagyok, anya nem beszél ellene, szerintem szeret velem lenni,azért váltak el,(legalábbis nekem azt mondták)hogy úgy élnek egymás mellett mint két barát....Anya teljesen úgy bánik velem ahogy kell, de apával jobban kijövök néha.
2016. júl. 1. 19:30
5/9 A kérdező kommentje:
És köszi mindenkinek!
2016. júl. 1. 19:31
6/9 anonim válasza:
#2 vagyok
Ezek alapján nem hiszem hogy bármi akadája lenne annak hogy több időt tölt apuddal :)
Csak szólj a szüleidnek mert nem gondolatolvasók :D
2016. júl. 1. 20:08
7/9 anonim válasza:
nem értem mért kel ezen sírni amúgy mekkora távolságra laktok
ha közel van simán meg lehet beszéni hogy pár délután oda mennél persze csak ha nem azért akarod hogy ott korlátok nélkül tombolhas
2016. júl. 1. 21:39
8/9 anonim válasza:
Jó, a sírást tudjuk be a 13 éves kornak. Sírva is elmondhatod, vagy akár le is írhatod neki, úgy nekem is könnyebben mennek dolgok, ha leírhatom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!