A szüleim miért mondják hogy mindenki más jobb nálam? Meg hogy nincsenek barátaim max elfogadnak, vagy elviselnek? Csak már kezd nagyon zavarni :/

válasza:26 évesen miért foglalkozol ezzel..
40N

válasza:

válasza:A "mindenki más jobb nálad" egy (véleményem szerint) motiváltnak szánt, de nagyon káros mondat.
"Ha azt mondogatjuk, hogy mindenki jobb nála, majd biztos igyekszik".
A másikat nem tudom, miért mondják.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azt hiszem talan ez a legmelyebb pontja az eletemnek, rengeteg dolgot elrontottam, nagyon rossz donteseket hoztam. Gyerekkoromban az apam ivott, verte az anyamat, a testveremet, majd mindkdt szulom meghalt 15eves koromra. Nagyon koran szultem, 2 fiut... az apjukkal...
Mit tennétek, ha a gyereketek teljes mértékben szélsőjobboldali érzetű, de már több éve, 18 éves és Jobbik párti lenne, röhög a barátaival a holokausztvicceken, Hitler és náci vicceket kever mindenhova, sőt kívülről fújja a 2. világháborút és az akkori korszakot, és...
Idén érettségizek, tehát nemsokára, a napjaim már pörögnek, ezerrel megy a készülődés meg az ismétlés az érettségi tantárgyakból. De egyszerűen muterom kiakaszt. Meg a tanárom is. Lényeg az, hogy összefutottak valahol, és mondta a tanárom, merthogy ismeri anyámat,...
"A" családban a szülők fizetnek mindig mindent a gyereknek: tanulás, autó, lakás, esküvő. A szülők így feladják saját életüket, hogy a gyerekeknek minden meglegyen. "B" családban mindig az adott generáció teremti meg saját magának a dolgokat, a gyerekek kevésbé...
Sziasztok. Az a helyzet, hogy fél éve ismerem a barátomat, de csak 2 hete kezdtünk bele komolyabb kapcsolatba. Szüleim az elejétől kezdve nem akartak hallani róla, mert ő szlovák, és őket idézve "találsz te nála normálisabbat is". Ráadásul mindezt úgy, hogy még arra...
Anya a lánya szépségével verseng, és szebb akar lenni a lányánál... Miért tesz ilyet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!