Hogy kezeljem ezt lelkileg?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:""Úgy lettem nevelve, hogy segítsem, hogy álljak mellette ha kell" Ami azt jelenti hogy neked kuss, a fogyatékos az első."
Ez egyáltalán nem azt jelenti. Minden testvért erre nevelnek normális esetben. És sose lehet tudni, hogy mikor lesz bármelyikük, vagy bármelyikünk fogyatékos akár egyik napról a másikra még akkor sem, ha mind egészségesen születik!

válasza:Gondolom ez a nevelési forma nem szándékos, csak így tűnik logikusnak nekik. Ami persze romboló és nem helyes. Meglepően sok tanulmány született ebben a témában.
Kedves "3" ezt kipróbálom. :-)

válasza:

válasza:További kérdések:
Egy 22 éves egyetemista lány vagyok. A suli mellett dolgozom is, igyekszem teljesen önálló lenni és megalapozni a jövőmet. Tudom, hogy a szüleim valahol büszkék rám, de a mindennapokban ebből semmit sem érzek. Mindig a testvérem (szintén lány) körül forog a világ, ő...
Csak elméleti kérdés (egy könyvben olvastam hasonlóról). Tegyük fel, hogy van egy nővéred, akit nagyon szeretsz. Egy látogatás alkalmával meghallanád, hogy a nővéred tinédzser fia - az unokaöcséd - tiszteletlenül, vagy éppen csúnyán beszélne a nővéreddel (és valószínű,...
Ki, mennyit ért el..milyen ház, autó, lakás? Szerintem nagyon is jellemző, mégha talán nincs is kimondva. Van testvéred veled egy korban? Nyilván mindenki éli a saját Életét, de beszélgettek? Azt látom hogy kevés az igazi jó viszony. Ha pedig azonos nemű testvérek,...
A ti 20 éves hugatok is jár fodrászhoz? Az enyém másodjára megy két hónapon belül, a pénzt nem sajnálja, pedig elkölthetné fontosabb dolgokra is (nekem adni egy részét a havi jövedelmének mert nincs vagy kevés pénzem van megélni, ajándékot venni a gyereknapra,). ...
28N vagyok, barátom 25 és hétvégén elmentünk szüleimhez. A húgom olyanokat vágott a fejemhez, hogy a srác túl jól néz ki hozzám, meg hogy alig tud egy szót szólni,szoktunk mi egyáltalán beszélni?? Meg hogy barátom állandóan mosolyog. Ezzel nem tudok, mi a baj, ő ilyen...
Mire vár? Hogyan lehetne rá hatni hogy menjen el már valahova dolgozni, már aggódok érte hogy depressziós vagy komoly mentális problémája van hogy így bezárkózik.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!