Az exemmel jár testvérem, és úgy összevesztem vele, hogy már tavaly október óta nem beszélteünk. Megfog valaha bocsájtani?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Miért kéne neki megbocsájtania?
Ő jött össze az exeddel. Az ő döntése miatt romlott meg a kapcsolatottok. Ha nem jött volna össze az exeddel ma is jó lenne tesóddal a kapcsolat.
Szerintem ne kérj bocsánatot. Vagy mérlegelj melyik a fontosabb, az igazad vagy a szeretet.
Amúgy ha újra jó lenne a kapcsolat akkor is az maradna mikor már a szemeid előtt is enyeleg a tesód az exeddel? Lenne gyomrod nézni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hova költöztek? Könnyen ment a beilleszkedés, sikerült új hazát találniuk? Később visszajöttek Magyarországra, vagy végleg kint maradtak?
A halott lányának a nyugdíjfolyósító megmondja, hova küldték a nyugdíjat és hogy ki vette fel az utolsót?
Mennyi ennek a minimális átfutási ideje?
A nagypapám nagyon közel állt a szívemhez, mivel apukám nincs, ő volt mindig a pótapukám. A temetésre én is elmentem de nagyon fájt a szívem érte. Akit már ért ilyen megrázkódtatás elsősorban azoktól várom a válaszokat! Előre is köszi
Mi a véleményetek arról, hogy ilyenkor tele van a temető máskor pedig alig vannak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!