Miért gondolják, hogy csak emiatt többet ér, mint én?

Így kívülről nekem úgy tűnik hogy ő a szüleid kedvence, aki mindig tökéletes és hibázni nem tud, te meg csak vagy.
Lehetnél űrhajós, Nobel díjas tudós ő pedig egy közmunkás aki egyik napról a másikra él, akkor is őt ajnároznák.
Nem tudom hogy egy szülő hogy, és miért tud, akar választani a gyerekei közül kedvencet de sajnos elég gyakori, és sajnos itt nem te vagy a kedvenc.
De azt le merem fogadni hogy ha valami gond van/lesz te leszel az akitől segítséget várnak a szülők.
Próbáld elengedni, nem fog változni a helyzet, ők nem látnak problémát vele, hiába is mondanád. Itt vagy tűrsz vagy lépsz.

Felfogás, hozott minta az alapja.
A nagyobb baj az, hogy ezek a környezet hangjai, amit, mint tudjuk nem lehet megváltoztatni. És addig, amíg ezeket mantrázod te is, valójában te gondolod ezeket magadról. Ami nagy baj és egyedül semmit nem fogsz ellene tenni. Mert nem tudsz, hiszen nincs belső motiváció. Felelősöket keresel, hogy az ő hibájuk, ők miért ilyenek.
De te csak magadon tudsz dolgozni. Nem változtathatod meg a környezetedet (gondolkodásmód), de megváltoztathatod a környezeted.(kilépsz belőle). Te csak saját magadért vagy felelős.

Én is katona vagyok, ( mint nő), de kikérem a nevemben, hogy csak az munka! Fenét. Az irodai is ugyanolyan fontos. Egyik mentálisan, másik fizikálisan kihívás. Amúgy sztem az irodai munkák között van nehéz is, amit nem csinálnék.
Ellennénk veszve a logisztikai, pénzügyi, gazdasági és minden egyéb alkalmazott nélkül civilben és katonai oldalon egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!