Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nem veszi észre, hogy a...

Miért nem veszi észre, hogy a srác a megnyilvánulásai alapján elég redflag?

Figyelt kérdés

A húgom 20 éves és randizgatni kezdett egy csecsen sráccal, aki nem olyan régóta él Magyarországon.

A napokban fültanúja voltam, hogy beszélgettek erről a Pride dologról és a srác mondta, hogy vicces, hogy ez megengedett, náluk nem engedik, hogy mutogassák magukat. Ennél durvább dolgokat is mondott, azokat inkább le sem írom.

Illetve eléggé tört angollal beszél. Mármint lehet érteni azért, amit mond, de látom, hogy sokszor lecsekkolja fordítóval a szavakat. Szóval nem tudom, húgommal mennyire tudnak folyékonyan kommunikálni, de ahogy látom, megoldják.

A másik meg az, hogy a családjáról nem nagyon akar beszélni, csak annyit tudtunk belőle kiszedni, hogy az apukája már nem él, de hogy konkrétan mi történt vele, már nem akarja megosztani.

Amikor meg felhozta az ukrán háborús dolgot, olyanokat mondott, hogy "úgyis meg fogják adni magukat" meg hogy "elég egyértelmű nem bírják már sokáig".

A húgomat megkérdeztül, hogy jól bánik-e vele a srác, meg hogy minden rendben van-e velük, mire csak vállat vonogatva mondta, hogy néha összevesznek, meg hogy véletlenül fel szokta idegesíteni a srácot, de amúgy minden oké. És gyorsan témát váltott.

júl. 6. 08:47
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
45%
És ezek miért durva dolgok? :D a pride-ot én is betiltanám a picsába mert rohadtul nem vagyok rá kíváncsi. Vagy nem lehet más véleménye az embernek? A háborúnak pedig abszolút semmi értelme mert ahogy írta a csávó is nem bírják. Nem is értem hogy jutott egyáltalán eszükbe de mindegy....vagy akik már nem értenek egyet veletek azok durva és bunkó emberek? Plusz sejtésem szerint nem rég ismerik egymást akkor miért kéne az összes családi infót kiadnia?
júl. 6. 08:57
 2/29 Flagstaff ***** válasza:
77%

Ami a Pride-ot illeti, igazat mondott, és gondolhatod, hogy ezzel a háttérrel (amiben a sokkal rosszabb dolgok is természetesek, amiket nem írtál le) nem egyértelmű neki az elfogadás kultúrája.

Lehet, hogy az anyja erőszakos halált halt, ami esetleg traumatizálta a fiút. Én megértem, hogy erről nem szívesen beszél úgymond "félig idegeneknek".

Az ukrán háborúról sem csoda, hogy ilyen véleménye van, tekintve, hogy milyen milliőből érkezett.

Szerintem ezek a nézetkülönbségek beszélgetéssel feloldhatók, csak az a kérdés, hogy egyáltalán mennyire akarják feloldani. Ha csak az egyik fél akarja, az nem elég. Azért gondolom így, mert én is vegyes kapcsolatban élek, rengeteg ilyen nézetkülönbség volt köztünk is az elején. (Úgy az első 10 évben.)

Viszont az, hogy a húgod néha "véletlenül felidegesíti", az szerintem is eléggé red flag.

júl. 6. 09:04
 3/29 anonim ***** válasza:
71%

Az apjat megolhettek es ezert nem akar errol meg a csaladjarol beszelni.

A 🚩 inkabb az, hogy ti errol kerdezgetitek.

júl. 6. 09:06
 4/29 anonim ***** válasza:
46%
Nekem sem tűnik az elmondottak alapján redflag dolognak. A Pride-ot én sem támogatom.
júl. 6. 09:07
 5/29 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
68%
Kérdező, te az a tipikus ember vagy, aki torka szakadtából kiabálja, hogy demokráciát meg véleményszabadságot akarunk, majd amikor megjelenik valaki egy másik nézőponttal és véleménnyel megijedsz, egyből redflagnak és hülyének minősíted :D
júl. 6. 09:22
 6/29 anonim ***** válasza:
82%

Az hogy ahonnan Ő jött a prideos dolog nem elfogadott és neki ez furcsa..

Az hogy nem beszél angolul tökéletesen néha segítségül hívja a telefonját...

Az hogy nem akar az apja haláláról beszélni...

Szerintem inkább Te vagy redflag ha ezeket annak tartod a háborús dologról meg annyit hogy nem tudhatod hogy mit élt át ő vagy a családja

júl. 6. 09:37
 7/29 anonim ***** válasza:
49%

Azt kérdezd meg a húgodtól, hogy mi történik, amikor "véletlenül" felidgesíti? Kiabál? Fenyegeti, estleg meg is szorongatja itt-ott? Elhordja minden szarnak? Dobálózik, csapkod? Tényleg véletlen, vagy direkt keresi az alkalmat, hogy belekössön: két fokkal hidegebb a vacsora, fél centivel arréb van valami, nincs valami otthon, nem tetszik neki a hugi ruhája, haja...

Honann valósi? Közel kelet? Kelet-Európa? Afrika? Távol-Kelet? Alaposan és csendben figyeld őket, hogy ne vegye észre a pasi. Ne idegenítsd el a húgodat, legyen neki hova fordulni, ha bántalmazásra kerülne a sor.

júl. 6. 09:41
 8/29 A kérdező kommentje:
Húgom nem akarta konkrétan elmondani, hogy ezalatt mit értett, csak kínosan nevetett rajta és úgy tett, mintha nem is mondott volna semmit, szóval kicsit fura volt. Az is feltűnt, hogy a szokásosnál kevesebbet is beszélt és mintha feszengve érezte volna magát a srác társaságában
júl. 6. 09:46
 9/29 anonim ***** válasza:
54%

Lehet, hogy a te unszolásodra megpróbálta kiszedni belőle, hogy mi történt az apjával, ami kissé felidegesíthette a srácot, és ezért mosolyszünet van?

Én a srác helyében lelépnék.

júl. 6. 10:15
 10/29 anonim ***** válasza:
64%
A leírtak alapján nem látom, hogy mi a gond. Az is normális, hogy nem akar az apja haláláról beszélni, 1-2 vitával sincs baj. Szerintem csak nem szimpi neked
júl. 6. 10:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!