Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Üdv! Mit tegyek ha szerelmes...

Üdv! Mit tegyek ha szerelmes vagyok a mostoha húgomba?

Figyelt kérdés
Mi mindig is közel álltunk egymáshoz és mióta betöltötte a 18-at és elkezdtek nöni a mellei és jó is az alakja elkezdtem érezni iránta valamit, először azt hittem csak le akarok vele feküdni de rájöttem hogy igazából szerelmes vagyok belé. Mit tegyek, mondjam meg neki mit érzek vagy csak felejtsem el? Mielőtt még valaki beleszólna tudom hogy ez fura és tudom hogy anyámék úgysem engednék ezt a kapcsolatot és valószínűleg a húgom se szeretné én meg csak normális válaszokat szeretnék ha lehet

febr. 6. 11:48
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
93%
De ha te magad is tudod választ, akkor mi is a kérdés? Szülők nem engednék, mostohahugi sem akarja nagy valószínűséggel, és ezzel te tisztába is vagy kedves Kérdező. Úgy gondolom van rengeteg lány a Földön, tudsz válogatni. Egyébként mivel semmilyen vérrokoni kapcsolat nincs köztetek, ezt még annyira nem is tartom furának. Még mindig jobb, mintha a másodunokatesó, vagy unokatesód lenne.
febr. 6. 12:01
 2/57 anonim ***** válasza:
93%

“ elkezdtek nöni a mellei és jó is az alakja elkezdtem érezni iránta valamit,”

Addig nem ereztel semmit. Ugyanmar, csak a farkad szerelmes.

febr. 6. 12:14
 3/57 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagy te szerelmes, csak kanos.
febr. 6. 12:18
 4/57 anonim ***** válasza:
89%

"betöltötte a 18-at és elkezdtek nöni a mellei".

Elég későn érő típus.

febr. 6. 12:19
 5/57 anonim ***** válasza:
90%

mióta betöltötte a 18-at és elkezdtek nöni a mellei

Hát, valami gond lehet, ha most kezdett nőni, de te tudod...

febr. 6. 12:21
 6/57 anonim ***** válasza:
55%
A mostoha az úgy, hogy közös az anya vagy az apa, vagy mindkét szülőtök más?
febr. 6. 13:07
 7/57 anonim ***** válasza:
100%
6: akkor az feltestver. A mostohatestver az, hogy az egyik anyja/apja es a masik apja/anyja osszehazasodott, de nincs kozottuk versegi kapcsolat.
febr. 6. 13:22
 8/57 anonim ***** válasza:
80%

Hiába nincs közöttetek vérségi kapcsolat, ez akkor is gond. És nem szerelmes vagy belé hanem a fejlődő nöiessége felkeltte a szexuális vágyat irányába. És miután ennek kiélésében akadályoztatva vagy, rámondod hogy szerelem. Ez a tippem, nyilván én nem vagyok te, szóval biztosan nem tudhatom.

Keresned kellene egy másik lányt de mivel bátortalan vagy és máshoz nem igazán mersz közelíteni, úgy vagy vele, a mostoha hugod kéznél van.

De ahogy leírtam, ez akkor is gond. Ne te akard öt bevezetni a szexualitás világába. Egyrészt valószínűleg ö sem akarná másrészt ha nem is vérségi szinten, de a testvéred. Más nö szóba sem jöhet jelenleg?

febr. 6. 13:42
 9/57 anonim ***** válasza:
100%
A sógorom az apja aktuális feleségének a lányát, vagyis a mostohahúgát vette feleségül. Ők már idősebbek voltak, mint ti, sógorom második házassága volt. Senki nem botránkozott meg rajta.
febr. 6. 13:50
 10/57 anonim ***** válasza:
75%
A vonzódás az még nem szerelem fiam. Ezek szerint nagyon nem kellesz a nőknak, ha már a mostoha hugit is megkefélnéd kínodban....
febr. 6. 13:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!