Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Üdv! Mit tegyek ha szerelmes...

Üdv! Mit tegyek ha szerelmes vagyok a mostoha húgomba?

Figyelt kérdés
Mi mindig is közel álltunk egymáshoz és mióta betöltötte a 18-at és elkezdtek nöni a mellei és jó is az alakja elkezdtem érezni iránta valamit, először azt hittem csak le akarok vele feküdni de rájöttem hogy igazából szerelmes vagyok belé. Mit tegyek, mondjam meg neki mit érzek vagy csak felejtsem el? Mielőtt még valaki beleszólna tudom hogy ez fura és tudom hogy anyámék úgysem engednék ezt a kapcsolatot és valószínűleg a húgom se szeretné én meg csak normális válaszokat szeretnék ha lehet

febr. 6. 11:48
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
48%
Nem vagy belé szerelmes, csak ott van egy elérhető fiatal nő, akit dughatnál. Ennyi. Nőj fel.
febr. 7. 10:19
 42/57 Senior Séf ***** válasza:
63%
Nappal húgom, éjjel dugom?
febr. 7. 10:33
 43/57 anonim ***** válasza:
57%

Mostohatestvérekről van szó. Sehol se írja a kérdező, hogy cigányok lennének.

Ha nincs vérségi kötelék, nem vérfertőzés. Miért ne szerethetnék egymást?

Másrészt azon se lovagoljanak a kommentelők, hogy szerelmes-e, vagy sem. Mindkét fél nagykorú, ha úgy döntenek, hogy csupán szexkapcsolatot akarnak, az ő dolguk, senkinek se ártanak vele. De ha valóban szerelmes, akkor akár életre szóló, boldog kapcsolat lehet belőle.

febr. 7. 13:07
 44/57 anonim ***** válasza:
12%
43-as gondolj bele mit szólnak majd a szomszédok
febr. 7. 15:49
 45/57 anonim ***** válasza:
84%
#21 nem akarlak lelombozni, de a push-up melltartó lesz az, ami 20 éves korára hirtelen kikerekedett a sógornőd pólója alatt.
febr. 7. 17:32
 46/57 anonim ***** válasza:
47%
Mivel a kérdésedben már benne volt a válasz is... igen felejsd el,és ne mondd el senkinek se! Engem nem érdekel hidd el,de a szüleid ezután biztos nem fognak rád ugyanúgy nézni. Egyébként szerintem kamu a kérdés.
febr. 7. 21:54
 47/57 anonim ***** válasza:

Miért lenne kamu a kérdés?

Amúgy nincs köztetek vérségi kapcsolat, szóval akár feleségül is veheted. Az más kérdés, hogy ő valószínűleg nem viszonozza az érzelmeid, szóval egy vallomásból nagy pofáraesés lehet ami elég kínossá teheti a későbbi kapcsolatotokat. Szóval ha csak nem egyértelmű, hogy neki is kellesz, akkor inkább felejtsd el! Ha viszont kölcsönös, akkor senkinek semmi köze hozzá. A szüleiteknek sem. Nem kell az engedélyük. Nem olyan kirívóan ritka az ilyesmi.

febr. 7. 22:58
 48/57 anonim ***** válasza:
43%
Kész fertő
febr. 7. 23:02
 49/57 anonim ***** válasza:
43%
Mondjuk nekem az igazi is megvolt :p
febr. 8. 01:21
 50/57 anonim ***** válasza:
38%
Fejjj hánynom kell
febr. 8. 01:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Mostanában túl jól kijövök a mostoha bátyámmal. Olyan, mintha szerelmes lenne belém. Van erre esély? Hogy tudnám ezt kideríteni? És hogy tudnám hárítani?

Olyanokat mond, hogy tökéletes az alakom, jó a humorom, jól lehet velem beszélgetni. De ez engem eléggé zavar (még ha nem is mutatom ki neki). Mindig áthív a szobájába 'beszélgetni' is, de az ágyban kötünk ki (persze nem fekszünk le, bár már vagyunk messzek a...

Help, szerelmes vagyok a mostoha batyamba?

Minden 10 percben eszembe jut es alig varom h irjon. Miert lettem szerelmes ha ez masrol szolt az elejen?

Az egyik barátnőm szerelmes a mostoha apjába. Mit kénne csinálnom?

Mikor megtudtam tőle hogy szerelmesbelé levoltam sokolva. 8 éves koraóta neveli őt meg apa figurának kéne lennie neki. A barátnőm 17 a mostoha apja 44 éves. Próbáltam elmagyarázni neki hogy ez nem kéne meg minden.Ő csak annyit mondot hogy nem érthetem meg különleges...

Azt hiszem anyám barátja szerelmes belém, mit tehetnék?

A helyzet a következő. Anyám összejött egy éve egy férfival, eleinte amíg csak összejárogattak, nem volt semmi különös, mondhatni én is jól kijöttem vele. Pár hete nálunk lakik és azóta eléggé megváltozott. Először az tűnt fel, hogy gyakran megbámult. Főleg...

Szerelmes vagyok a mostoha testvérembe . Mi legyen? 15/L

Egy évvel idősebb nálam és elég kínos felismernem , hogy màr nem báttyként tekintek rá.Ő is másképp viselkedik velem... nem úgy mintha csak a hugaként gondolna rám. Segítsetek!Mit tegyek??

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!