Üdv! Mit tegyek ha szerelmes vagyok a mostoha húgomba?

válasza:

válasza:Mostohatestvérekről van szó. Sehol se írja a kérdező, hogy cigányok lennének.
Ha nincs vérségi kötelék, nem vérfertőzés. Miért ne szerethetnék egymást?
Másrészt azon se lovagoljanak a kommentelők, hogy szerelmes-e, vagy sem. Mindkét fél nagykorú, ha úgy döntenek, hogy csupán szexkapcsolatot akarnak, az ő dolguk, senkinek se ártanak vele. De ha valóban szerelmes, akkor akár életre szóló, boldog kapcsolat lehet belőle.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Miért lenne kamu a kérdés?
Amúgy nincs köztetek vérségi kapcsolat, szóval akár feleségül is veheted. Az más kérdés, hogy ő valószínűleg nem viszonozza az érzelmeid, szóval egy vallomásból nagy pofáraesés lehet ami elég kínossá teheti a későbbi kapcsolatotokat. Szóval ha csak nem egyértelmű, hogy neki is kellesz, akkor inkább felejtsd el! Ha viszont kölcsönös, akkor senkinek semmi köze hozzá. A szüleiteknek sem. Nem kell az engedélyük. Nem olyan kirívóan ritka az ilyesmi.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Olyanokat mond, hogy tökéletes az alakom, jó a humorom, jól lehet velem beszélgetni. De ez engem eléggé zavar (még ha nem is mutatom ki neki). Mindig áthív a szobájába 'beszélgetni' is, de az ágyban kötünk ki (persze nem fekszünk le, bár már vagyunk messzek a...
Minden 10 percben eszembe jut es alig varom h irjon. Miert lettem szerelmes ha ez masrol szolt az elejen?
Mikor megtudtam tőle hogy szerelmesbelé levoltam sokolva. 8 éves koraóta neveli őt meg apa figurának kéne lennie neki. A barátnőm 17 a mostoha apja 44 éves. Próbáltam elmagyarázni neki hogy ez nem kéne meg minden.Ő csak annyit mondot hogy nem érthetem meg különleges...
A helyzet a következő. Anyám összejött egy éve egy férfival, eleinte amíg csak összejárogattak, nem volt semmi különös, mondhatni én is jól kijöttem vele. Pár hete nálunk lakik és azóta eléggé megváltozott. Először az tűnt fel, hogy gyakran megbámult. Főleg...
Egy évvel idősebb nálam és elég kínos felismernem , hogy màr nem báttyként tekintek rá.Ő is másképp viselkedik velem... nem úgy mintha csak a hugaként gondolna rám. Segítsetek!Mit tegyek??
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!