Hogyan tudnék bátyámnak segíteni, ha látom, hogy lelkileg nehezen viseli?

válasza:Maximum annyit tudsz segíteni, hogy megmondod neki, az, hogy előléptették, azt jelenti, hogy érdemes volt rá. Ha most nyomasztja is, vigasztalja az a tudat, hogy még inkább segíthet másokon pont az olyanok lekapcsolásával akik miatt most rosszul érzi magát. Próbáljon ebbe kapaszkodni, hogy amiket most lát azzal egy lehetőséget kap még inkább segíteni vagy megelőzni az áldozatokat.
Ezen kívül biztosítsd arról, hogy nem fogsz érdeklődni, ez a témakör tabu, de ha bármikor úgy érzi, hogy ki akar kapcsolni, beszélgetni, stb. te ott leszel.

válasza:

válasza:keres magának másik munkahelyet ha ez ennyire nyomasztja.
de edig nem ott dolgozott edig nem nyomasztota?
Kapcsolódó kérdések:
Úgy érzem hogy a szüleim legtöbbször a kishúgommal kivételeznek… kiváncsi vagyok hogy a külvilág hogyan latja a nagy- és a kis tesók között a kapcsolatot
A szülés után kicsit krízisbe került a házasságom, mert a párom ok nélkül féltékenykedett. Olyan szinten, hogy az első másfél hónapban ki se mentem sehova a bébivel látogatóba. Mire helyreállt minden, rákezdett a húga. Miszerint azért nem megyünk hozzájuk át, mert...
Nem szóltam bele soha, de a testvéremből a szüleim konkrétan papucsot neveltek. Főleg anyám. Én a húga vagyok, de ami megy évek óta, kezd nagyon durván idegesítő lenni számomra. Hozza-viszi munkába, amit kiejt a száján, annak úgy kell lennie, tudnám sorolni. Csendes...
Van egy értelmi fogyatékos bátyám, aki mindig várja, hogy menjek át náluk (szülőkkel él). Hiába mondom neki, hogy pár napig nem tudok, mert sok dolgom lesz, mégis minden egyes nap megkérdezi. Ami tudom, hogy csak egy kérdés, de lelkileg borzasztó nyomás, mert mennék,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!