Hogyan reagálnál, ha a testvéred gyereke a füled hallatára tiszteletlenül beszélne a testvéreddel?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha nem tehet róla a párod. Persze hosszú távon tehet, mert az ő dolga lenne, hogy tiszteljék meg a párját annyira, hogy a jelenlétében pl nem emlegetjük fel az exbarátnőt. De ha nem a párod tehet egy adott szituációról, hogy pl kint vagytok az utcán és a vicces...
Mióta az eszemet tudom, minden egyes alkalommal bármi van, én vagyok a hibás, én vagyok a tiszteletlen. Emlékszem, amikor még középiskolás voltam, minden egyes nap célozgatott rá, hogy én mennyire rossz tanuló vagyok, hogy neki kell engem átkönyörögnie a...
A legjobb!!! Mivel neki sok barátja van, feljogositva érzi magát arra, hogy bántson mivel nekem egy-kettő van. Bármelyik családtagnak mesélek a lányról akivel jóba lettem, elkezdi lefogyatékosozni, meg hogy zizi a csaj ilyesmiket mondd rá, miután egyszer találkozott...
A 11 éves öcsém úgy káromkodik, hogy azt hallgatnom is kínos. Nagyon alpárian beszél és a viselkedése is közönséges (inkább nem részletezném.) Már többször kértem szépen, de nem használt. Erélyesebben is szóltam neki, de semmi. Anyukánk előtt is így beszél. Anyukánk...
Segítsetek nekem! Tarthatatlan ez az állapot. Nem tudom tovább eltűrni. Egyszerűen megőrülök. Nem tudom miért, de az öcsém az utóbbi időben kezelhetetlen. Hárman élünk, Ő, Anya és én. Már anyukám se tud vele mit kezdeni, hiába bünteti nem használ. Sőt, semmi nem...
6 évvel vagyok,idősebb az öccsémnél.Én is férfi vagyok. Viszont.Általában,ha találkozok vele,elkezd úgymond" csúfolni" főleg ha van még valaki velünk. Néha el lehet vele beszélgetni,de általában csak akkor keres,ha kell neki valami vagy el kell intézni...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!