Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Irigy vagyok amiért fordult a...

Irigy vagyok amiért fordult a kocka a családomban?

Figyelt kérdés

20 évig voltam házas, gyerekek, családi élet. Testvéreim 3 évvel idősebb és 1-el fiatalabbak, 2 unokatestvérem 2 és 4 évvel fiatalabbak nálam. Én 40 éves vagyok.

Eddig nekik nem volt párkapcsolatuk! Egyiknek sem! De tényleg nem! Nem tudtak egy nőt sem összeszedni. Buli a haverokkal ment éjjel nappal mind a négynél. Egyik unokatesó kivételével még nem is gázosan néznek ki, magasak is, de olyan szinten nagyképűek és bulizósak, hogy senkinek sem kellettek. A családban ez lett az etalon, hogy ők jól teszik, hogy még élnek, én meg korán lettem családos, még rám néztek furán, hogy 21 és 24 évesen gyerekeim születtek.

Bátyám most 43 és felszedett egy 21 éves lányt! Majdnem annyi mint az én lányom! Az a korosztály! Full betegnek tartom a dolgot. Mindenki oda-vissza van mert milyen modell külsejű és jól tette, hogy fiatalt választott, így kell ezt. Anyánk is tapsol.

Öcsém 39 és 2 hónap után eljegyzett egy 26 éves csajt, októberben lesz az esküvő! Terhes is már! Mindenki el van ájulva, micsoda családos ember! Úgy osztják az észt mintha még nem lett volna terhesség vagy gyerek a családban (ugye nálam!)

Unokatesó a 38 éves 24 évest hozott haza szintén, mert azok nem foglaltak és milyen fszagyerek ezért. Ez a csaj is modell kinézetű.

A 36 éves egy 30 évessel állt össze, de ő is elég jól néz ki. Ott is házasság lesz.

Mindezt idén hozták össze mind! Sajnos nekem a házasságom múlt évben romlott meg, tavasszal váltunk el 20 év után. Sajnos már nem vagyok csajozós állapotban, megöregedtem. Adok magamra, sportolok, de hajhullás, ráncok vannak, látszik mennyi vagyok. Úgy érzem esélyem sincs párt találni még a korosztályomból sem! 35-40 évest keresnék, de még onnan se találnék. Nem még huszonéves modell kinézetűt.

Nem tudom miért de kicsit irigy vagyok … Eddig full lúzerek voltak, semmi csaj, csak a bénázás a haverokkal, most meg mindent megkaptak úgymond. Én meg egyedül ültem a hétvégén a családi bulin. Mintha én lennék a lúzer! A fiatal csajok úgy viselkedtek velem, mintha én lennék a vénlegény aki nem tud csajt találni. Az egyik még kérdezte is “te nem próbáltál még sose ismerkedni? Nem késő” az egész család nevetett, aztán felvilágosították, hogy én házas voltam és gyerekeim vannak. Eddig nevettek rajtam mind a fiúk évekig hogy családom van, mert az szerintük a lúzereknek való és élni kell inkább. Ezt mondták a családi ebédeken.

Normális ez hogy ennyire irigy vagyok?

júl. 24. 21:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
23%

6

"Annyiszor olvasom itt a "topmodell kinézetű csaj" jelzőt. Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy mit takar ez?"

Sovány.

Formás testű.

Izmos, sportos.

Szép arcú.

Ápolt.

Kecses mozgású.

júl. 25. 08:28
 12/31 anonim ***** válasza:
82%

6-os:

"Annyiszor olvasom itt a "topmodell kinézetű csaj" jelzőt. Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy mit takar ez?"

Szerintem a legtöbb esetben annyit, hogy nem elhízott, formás nö, minden különösebb extrák nélkül. (Föleg a kérdezö szintét tekintetbe vége)

júl. 25. 08:53
 13/31 anonim ***** válasza:
80%
#12 Ezt jó tudni, mert akkor én is "topmodell kinézetű" vagyok 😂😎.
júl. 25. 09:16
 14/31 anonim ***** válasza:
76%
De most mit rinyálsz, rosszban vagy a gyerekeiddel? Mit őrülsz meg, túl vagy a nehezén, már csak élned kell. Legjobb dolog, fiatal szülő, két felnőtt gyerek, legalább húsz tök jó év áll előtted. Ha lesznek unokák azért, ha nem, akkor meg azért. Szívesen állnál neki negyven évesen pelenkázni, szülőire járni, tanulni a gyerekkel? Nem hát. Akkor?
júl. 25. 09:50
 15/31 anonim ***** válasza:
21%
Gondolom most jött rá, hogy ő baxta el az életét. A kutya se néz rá, öreg, nem is élt fiatalon, most meg már öregen nem akarja/tudja azokat megcsinálni mint amikrt fiatalon megtehetett volna
júl. 25. 10:51
 16/31 anonim ***** válasza:
78%
De miért baxta volna el? A tesója 38, most kezdi azt amin ő rég túl van. Mit hagyott ki amit negyven évesen nem tehet meg? Övé a világ.
júl. 25. 11:34
 17/31 anonim ***** válasza:
15%

😂😂😂😂 ja...övé a világ

Minden rosszlány rá vár 😀

júl. 25. 11:57
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a leírásod alapján kétségtelenül irigy vagy. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy most nem azért röhögnek rajtad, mert korábban minden lehetséges alkalommal az orruk alá dörgölted, hogy te mennyivel sikeresebb, szebb, jobb, extrább vagy, mint ők, és nem sajnáltad le őket nyíltan (amire egyébként semmi okod nem volt a világon). Saját példa alapján gondolom, én ugyanis a másik oldalon vagyok. Alapból nem vagyunk gazdag család, én sokáig éltem egyedül egy pici panellakásban, busszal jártam, stb, szóval minden, ami miatt te "lúzernek" nevezted a rokonaidat. Volt a családban egy csaj, aki nagyon jól ment férjhez, kacsalábon forgó palota, évente több külföldi nyaralás, kétévente új autó, ő is látványosan lesajnált (mondjuk ő mindenkit, nem csak engem). Közben én is megtaláltam a társamat, lett családi házunk, kocsink, vállalkozásunk. A csajról sokáig csend volt, majd egyszer csak láttuk, hogy busszal jár, és munkát keres. A gazdag férj talált valaki mást, válás, és mivel volt házassági szerződés, a csaj annyival lépett le, amennyivel odament. Most persze mi vagyunk a szemetek, amiért jobban merünk élni nála...
júl. 25. 12:26
 19/31 anonim ***** válasza:
75%
Ugyan már, ez megint egy gumicsont, az alapgondolat is kamu, ugrasszuk össze a korán és későn gyerekvállalókat. Na, akkor nyugi, ők majd hatvan évesen válnak, és akkor már tényleg csak a nagy semmi vár rájuk. Addig türelem! Akkor majd veled történik meg a csoda ami most a tesókkal. Senkinek sem kellettek, most meg bombanők hada, aha... :)
júl. 25. 12:56
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem ertem mire lennel irigy. 40 evesen 19 es 16 eved gyerekeid vannak, felugyelet nelkul lehet mar hagyni oket, nem kell ejszaka felebredned hozzajuk, nem kell minden programot korejuk szervezned, es a tobbi, es a tobbi. Raadasul meg mindig csak 40 eves vagy, meg siman lehet uj parod, sot, ujra is hazasodhatsz.
júl. 25. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Imádom a szemüveges, ,,kocka" pasikat. Lányok?

A gyengém a magasabb (180+) de vékony pasik, akik szemüvegesek és intelligensek, akik nem túl harsányak. Lehetőleg mérnöki/jogász/infó szakosok, lazán elegáns öltözetben. Mégjobb,ha még sosem volt barátnője. Lányok, mit gondoltok az ilyen típusról? Fiúk, van aki magára ismer?

Ki tudod rakni a rubikkockát?

Ha igen mennyi idő alatt? Nekem 38 másodperc a rekordom

Mit csináljak, ha nagyon kocka alakú a fejem lány létemre?

Tükörben nem tűnik fel, de képeken látom, hogy úgy néz ki a fejem, mintha egy szabályos négyzet lenne... nagyon csúnya ez?!

Mi a különbség geek és nerd között? Mik a haosnlóságok?

Ismertek ilyen embereket? Mik a jellemzők rájuk?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!