Hogy lehet valaki ennyire aljas, gonosz, és ördögi?

válasza:Szerintem a kerületi szociális szolgálat feladata lenne megszervezni a poloskairtást, az átmeneti elhelyezésedet, és azt is, hogy biztonságosan levigyenek a 3. emeletről.
Hosszabb távon viszont bentlakásos ellátás lenne számodra a megoldás.
Az örökölt lakást pedig el kellene adni, amikor biztonságos ellátásba kerülsz. Ha az öcséd nem működik együtt az eladásban, akkor az osztatlan közös tulajdon megszüntetése eljárás a megoldás.

válasza:

válasza:3-as! De igen elvárható. Sőt! Hogy értsd aki valamilyen testi vagy szelleimi fogyatékos, én esetemben testi fogyatékoságról beszélünk, az igenis ki van szolgáltatva az egészséges társadalomnak. Senkinek sem ki vánom hogy ki szolgáltatott legyen, kivéven neked 3-as. De neked is csak a gunyús bezoládod miatt.
Többi válaszírónak! Igen 49 éves vagyok és három állami idősek othonába is be van adva az elhelyezési kérelmem! Ahol mindegyik helyen, külön külön minimum 3 év várakozási idő van! A magán otthonok meg megfizethetetlen számomra, még akkor is ha eladom a fél lakásom! 8 - 10 millió beugró + havi egy milla a havi dij. Ez meg fizethetetlen! A 3 idősek othonán kívűl még a MEREK-be van be adva elhelyezési kérelem. De a MEREK-ben azt mondták hogy szinte biztos hogy előbb be kerülők egy idősek otthonába mint hozzájuk a MEREK-be. Szóval ennyit erről. Na ez is egy ki szolgálaotság! 3-anak írva.

válasza:Ha a helyi szociális szolgálat nem tesz semmit, akkor marad a Fővárosi Kormányhivatal, mert ők vizsgálják ki a helyi szolgálat mulasztását.
Addig pedig: a Protect Extra rovarirtó aeroszol elvileg jó ágyi poloska ellen. Nem próbáltam, csak tipp.

válasza:Hogyan lettél 49 éves korodra önmagad ellátására képtelen, 71%-os egészségkárosodott?
Vannak gyerekeid?
Mikor lett beadva idősotthonba a jelentkezésed?
Azt gondolom, hogy az öcséd azért nem foglalkozik veled, mert nem akar a munkaviszonya mellett ingyen ápolni egy súlyos beteg, mozgáskorlátozott embert a következő 15-20 évben.
Számára te csak egy zavaró tényező vagy a közösen megörökölt lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Novermber 3 - Valerij Zaluzsnij kritizálja az ukrán ellentámadás eredményességét. November 7. - Valerij Zaluzsnij asszisztense véletlenül felrobban a születésnapjára kapott gránáttól. Akinek egy csepp esze van, tudja hogy ezt az ürgét bizony kinyírták. Persze ezt...
Régen szerettem ezt a játékot, de sajnos csak egy apró részlet rémlik belőle egy repülős jelenetről, esetleg egy olyan rész, ahol egy meghatározott útvonalon kellett menned elkerülve a csapdákat...
Hali, ehhez hasonló ördögi, gonosz nevetős hanganyagok érdekelnek, tudok ilyeneket, efféléket? Ha igen, küldjétek el/írjátok meg privátban, válaszban. Köszi! ha valaki tud audio fájlmegosztó oldalt pls dobjon egy privátot mert unom már hogy mindig a yutubra kell feltöltenem.
Van egy fekete cicám,lassan 9 hónapos lesz. Nemrég lett ivartalanítva.Emeletes házban lakunk. Olyan problémám lenne vele,hogy írtóra vad.Nem lehet simogatni,ha véletlen meg is engedi,azt csak 1-2 percig,utána megkarmol,belém harap.Az a baj,hogy nagyon erősen. Kb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!