Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most ezt tényleg én fogom fel...

Most ezt tényleg én fogom fel rosszul?

Figyelt kérdés

Én viszonylag sűrűn ( 1-2 havonta ) vagyok beteg. Még gimnazista vagyok. 99%-ban a mandulámmal / torkommal van valami ( "vírus" címen nem kapok gyógyszert, holott tudja a háziorvosom, hogy hogyha nem ad, meg fogok betegedni, de "Az antibiotikum egészségtelen". Mert amúgy a betegség és a hiányzás sokkal jobb és egészségesebb ). Ilyenkor alig tudok nyelni, nem szoktam enni, 39-40°-os lázas vagyok, de mindig kinevet az egész család ( főként a 2 bátyám ), hogy iskola undor, ne szimuláljak, tuljátszom, stb. Most a héten ( mármint múltéten ) az egyik bátyám betegedett meg, ugyanígy nem tud nyelni, lázas, stb. Én meg ugye rosszindulatú vagyok, hogy nem érzek együtt vele, holott:

-őt körülugrálja a család, engem nem ( mármint betegség idején )

-engem kinevetnek, de én már azért szemét rosszindulatú vagyok, hogy nem érzek együtt vele

Ez most az én saram, vagy nem csak én érzem úgy, hogy nekem van igazam?

2014. máj. 12. 13:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha antibiotikumot kapsz állandóan, egy idő után nem fog hatni egyáltalán.

Egy komolyabb kivizsgálás kéne, hogy miért vagy állandóan beteg? Ez már nem a háziorvos hatásköre. Vér- és vizeletvizsgálat kellene, nem is értem, hogy miért nem küldött tovább a háziorvos laborvizsgálatra.

2014. máj. 12. 13:41
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Ha megvan a mandulád akkor vetesd ki valszeg az a gond.
2014. máj. 12. 13:42
 3/15 anonim ***** válasza:
98%
Ha ennyiszer vagy beteg akkor vetesd ki a manduláidat mert komolyabb bajok is lehetnek belőle.
2014. máj. 12. 13:51
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Jó, hogy a háziorvosod nem ad antibiotikumot vírusfertőzésre, mivel az csak bakteriális fertőzések ellen jó.

Az mondjuk tényleg furcsa, hogy ha állandóan beteg vagy, nem küld kivizsgálásra.

Meg az is szokatlan, hogy a családod konkrétan sz*rik rá, hogy mi van veled.

2014. máj. 12. 13:51
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
banyek másik doki vagy menj központba kivizsgáltatni valszeg ki kell vetetni a manduládat,te is tehetsz arról hogy nem jársz ennek utána a családod meg tapló
2014. máj. 12. 14:13
 6/15 A kérdező kommentje:

Oké, picit félreértettetek. Nem a betegség okára voltam kíváncsi, akkor az egészség kategóriába írtam volna.

A kérdés, hogy jogos, hogy rosszul esik, hogy amikor én vagyok sz*rul kinevetnek a bátyáim ( mellesleg törődnek velem a szüleim, csak nem ugrálnak körbe 4# ), de én meg azért önző vagyok, mert én nem ugrálom körbe és nem sajnálom, pedig! én nem nevettem ki.

2014. máj. 12. 15:39
 7/15 anonim ***** válasza:
Jogos, viszont a manduláddal fontosabb lenne foglalkoznod, mint a hülye bátyáddal meg a családoddal. Komolyan. Nem véletlenül kaptál ilyen válaszokat.
2014. máj. 12. 18:46
 8/15 anonim ***** válasza:

Ha ilyen a bátyád, hogy kinevet, ez van. De ha te dacból ugyanúgy viselkedsz vele, akkor te is ugyanarra a szintre jutsz.

Furcsállom, hogy ez foglalkoztat jobban, és nem az, hogy miért vagy folyton beteg?

2014. máj. 12. 19:15
 9/15 A kérdező kommentje:

Beteg azért vagyok, mert örökölten immungyenge vagyok és mindenféle sz*rt kell szednem, viszont van olyan, hogy: 1 elfogy a vitamin meg a gyógyszer és ilyenkor nagyon könnyen megbetegszem 2 valami miatt mint minden normál ember, megbetegszem. Sokszor semmi komoly, de mint említettem van olyan hogy nyelni sem tudok. Azt mondták az orvosok hogy mulandó.

Tehát erre tudom a választ, ezért nem ez volt a kérdés.

Mellesleg pont ezt mondom, hogy én nem viselkedem úgy a bátyámmal mint ő velem, csak nem vagyok elég együttérző.

2014. máj. 12. 20:35
 10/15 anonim ***** válasza:
"örökölten immungyenge" ilyen nincs...kéne sportolni, egészségesen élni és nem lennél "örökölten immungyenge"
2014. máj. 12. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!