Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Irigykedik? Miért híreszteli...

Irigykedik? Miért híreszteli azt, hogy prosti vagyok? Ezek után hogy várja el a segítséget?

Figyelt kérdés

A szüleimmel és a tesómmal sosem volt túl jó a kapcsolatom, én voltam a szemükben a "fekete bárány", a lány, aki folyton szórakozott, jól érezte magát. Ők pedig elég konzervatívak és visszafogottak voltak.

Az életünk is máshogy alakult, ő otthon van 4 gyerek mellett, én pedig a legtöbb időt külföldön töltöm, szórakozok, azt teszem, amit akarok.

Viszont nemrég megtudtam, hogy több embernek azt mondta, hogy azért élek ilyen jól és azért ilyen az életem, mert prosti vagyok. De ez nem igaz, évek óta boldog párkapcsolatban élek, hamarosan eljegyez a barátom, rajta kívül sosem voltam senkivel.

Már párszor gondoltam arra, hogy irigykedne, olyan megjegyzéseket tesz, hogy bármelyik cipőm árából más ember hónapokig megélne, túlságosan sokat költök magamra és ehhez hasonlóakat mond azokon a ritka alkalmakkor, amikor találkozunk.

Most mégis a segítségemet akarja, mert a férje vállalkozása a csőd szélén van és alig van pénzük, a szüleink nem nagyon tudják őket támogatni anyagilag. Nem mondtam neki, hogy tudom, miket terjeszt rólam, de azért kicsit pofátlanságnak gondolom, hogy még ezek után tőlem várja, hogy megoldjam a problémáikat.

2014. máj. 17. 08:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem kötekedés, de tőled segítséget nem tud kapni. Ugyanis mint kiderült, nem te vagy sikeres, hanem a barátod. Ettől függetlenül fölösleges foglalkozni vele.
2014. máj. 17. 13:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha hidegen hagyna, most nem írtál volna ki kérdést :)
2014. máj. 17. 16:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Küldd el neki a legjobb pár cipődet. Azt mondta, abból egy család egy hónapig tudna élni, nem? Írj hozzá szép kísérőlevelet. Vagy kapcsol, vagy nem, de te még mindig jobban jársz, mintha pénzelnéd a hálátlan rokonaidat.
2014. máj. 26. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!