Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Miért van az, hogy bármit...

Miért van az, hogy bármit eszek, egyből légúti allergiát okoz és fokozza a nyálkahártyaduzzanatot?

Figyelt kérdés

Idén derült ki, hogy brutálisan glutén és tej érzékeny vagyok (mellette sok más dologra is).

Ha magvakat, gyümölcsöket eszek nehezebben kapok levegőt, fáj a fejem, bedugul a fülem.

Hiába szedek antihisztamint és probiotikumokat, nem múlik a fájdalom, a gondolkodásomra is rossz hatással van.

Gyakorlatilag csak húst, brokkolit, halat és gluténmentes pelyheket tudok enni gond nélkül.



2020. jún. 30. 23:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajnos úgy látom, hogy egyre több az allergiás ember. Nem tudom, mitől van ez.


Én a tejre, kukoricára, néhány gyümölcsre vagyok allergiás. A tejtől rövid távon hasmenésem lesz, hosszú távon fokozott váladéktermelés, köhögés, ekcéma, légúti megbetegedések. A kukoricától brutálisan fáj a gyomrom. A gyümölcsöktől "csak" a szám és a nyelvem dagad fel.


Te úgy látom, még rosszabb helyzetben vagy. Fruktózra nem vagy érzékeny? IBS vagy hasonló nem lehet a háttérben?

2020. júl. 1. 06:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell tapasztalni, hogy mire vagy érzékeny, és szigorúan be kell tartani, hogy ne fogyaszd ezeket! Bele kell nyugodni az egészséged érdekében!
2020. júl. 1. 06:26
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!