Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Ez milyen csípés lehet,...

Ez milyen csípés lehet, illetve allergiára utal-e?

Figyelt kérdés

2 napja van rajtam ez a csípés térdhajlatban. Egyszer megkapartam, mert véletlenül hozzáértem, és onnantól úgy viszketett, hogy nem bírtam ki, amíg jól meg nem vakartam, előtte és utána viszont folyamatosan kentem Antivakarin-nal, de semmit nem használ, nem enyhül az állapota, és ugyanúgy viszket. Orvostan hallgató ismerősök azt mondták, szerintük pók csípés, de szerintem valami távol-keleti, Magyarországra behurcolt szúnyog lehet...

[link]

júl. 6. 01:24
 1/7 anonim ***** válasza:
A képet nem tölti be de tény hogy Magyarországon élnek már tigris szúnyogok is de a magyarországi példányok nem terjesztenek betegségeket és a csípésük semmiben sem különbözik a többi szúnyogétól
júl. 6. 03:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem sem tölti be a képet.

De biztos vagyok benne, hogy nem kell aggódnod akkor sem ha szúnyog és akkor sem ha pókcsípés.

Egyedül a kullancs csípés lehet gázos, de ott is a kokárda jelet kell főleg észrevenni. Googleba ha beírod akkor látni fogod, hogy hogyan néz ki.

júl. 6. 05:56
 3/7 anonim ***** válasza:
41%

Tigrisszúnyog lehet pedig. Nekem nagyobb viszketőbb nyomot hagynak.

Bár idén nem találkoztam velük szerencsére, pedig koreai turisták által látogatott részen vagyok, sok a filippínó/vietnámi migráns, akik behurcolhatnák az újabb nemzedékeket akaratlanul is.

Ellenben valami nagyon apró csendes.szinyog van most nálunk, szanaszét csipkedik a bokámat. Ilyen bébiszúnyogoknak néznek ki a normál szúnyoghoz képest

júl. 6. 06:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Google lense-be csatold be a képet, hátha...
júl. 6. 08:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Nincs kép.

A pókcsípésnek két lyuk van a helyén.

júl. 6. 09:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Bocsánat, most elvileg jó a link:

[link]

júl. 6. 09:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg te hogy két lyuk van e vagy egy pontból indul a gyulladás. De amúgy ne parázz pár nap alatt elmúlik
júl. 6. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!