Ez milyen csípés lehet, illetve allergiára utal-e?
2 napja van rajtam ez a csípés térdhajlatban. Egyszer megkapartam, mert véletlenül hozzáértem, és onnantól úgy viszketett, hogy nem bírtam ki, amíg jól meg nem vakartam, előtte és utána viszont folyamatosan kentem Antivakarin-nal, de semmit nem használ, nem enyhül az állapota, és ugyanúgy viszket. Orvostan hallgató ismerősök azt mondták, szerintük pók csípés, de szerintem valami távol-keleti, Magyarországra behurcolt szúnyog lehet...

Nekem sem tölti be a képet.
De biztos vagyok benne, hogy nem kell aggódnod akkor sem ha szúnyog és akkor sem ha pókcsípés.
Egyedül a kullancs csípés lehet gázos, de ott is a kokárda jelet kell főleg észrevenni. Googleba ha beírod akkor látni fogod, hogy hogyan néz ki.

Tigrisszúnyog lehet pedig. Nekem nagyobb viszketőbb nyomot hagynak.
Bár idén nem találkoztam velük szerencsére, pedig koreai turisták által látogatott részen vagyok, sok a filippínó/vietnámi migráns, akik behurcolhatnák az újabb nemzedékeket akaratlanul is.
Ellenben valami nagyon apró csendes.szinyog van most nálunk, szanaszét csipkedik a bokámat. Ilyen bébiszúnyogoknak néznek ki a normál szúnyoghoz képest

Nincs kép.
A pókcsípésnek két lyuk van a helyén.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!