Működik az allergia piercing?
Nagyon allergiás vagyok mindenre ezért úgy gondoltam jó ötlet lenne csináltatni egyet. még nincs meg, de akinek /ismerősének volt már az leírná hogy hatásos e?
A válaszokat előre is köszönöm!

válasza:

válasza:

válasza:Abszolút nem.
Ismerek pár embert, aki belement ebbe a lehúzósdiba, közel negyed millióért csináltatott 5 piercinget. Az allergiája nem múlt el, a májértékei ugyan olyanok, a depresszió se változott nála, és a változókori tünetek sem tűntek el.
Ez egy legális csalás, mivel az összes ilyen "csoda" piercinghez odaírják, hogy nem mindig működik. Igazából egy placebo hatása lehetséges, de amúgy semmi. Nem egy piercingem van nekem is, de egyiket sem ilyen céllal csináltattam, hanem mert szimplán tetszik.
A piercing egy testékszer. Egy ékszer, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Most hallottam róla először, hogy van ilyen. Akinek van az mit mond? Hatásos?
Sziasztok Begyulladt a fülemen a fülbevaló, vérzik, nincs itthon gyógyszertári alkoholom de találtam kamillás arcszeszt Szerintetek ezzel bekenhetem? 💁🏼♀️
Soha nem voltam semmire allergiás, szóval nem tudom pontosan milyenek a tünetek, de ezek nagyon hasonlítanak rá. Múlt héten szúrattam 2 piercinget a fülembe, profi csinálta, steril körülmények között, és azóta folyamatosan kezeltem Tetránnal meg Egisepttel. Orvosi fém...
Kedden csináltattam köldökpiercinget tegnap óta kiütések vannak körülötte a hasamon és az egész arcom nagyon piros és kicsit gennyezik ez vajon fémallergia lehet? Ilyenkor a piercinget érdemes kivenni vagy várják hátha jobb lesz?
A testem egész életemben komoly fémallergiás tüneteket produkált, az arany az egyetlen fém, amiről pontosan tudom, hogy nem okoz nekem allergiás reakciót. Egyszer voltam egy allergiavizsgálaton, ott csak a nikkel mutatott tüneteket, de sajnos nem emlékszem pontosan...
Őszi szünetben csináltattam, azaz november elején. Azóta egyszer se volt vele bajom tökéletesen meggyógyult és szép lett viszont most nagyon bedagadt. Nem tudom miért van mert eddig nem csinálta ezt. Lehetséges hogy allergiás vagyok valamire és ezen az érzékenyebb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!