Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » A Bufomix használt valakinek?

A Bufomix használt valakinek?

Figyelt kérdés
Asztmás vagyok, és pár éve Symbicort-ot rendelt a tüdőgyőgyász. Párszor használtam, semmit sem ért. Ezt el is mondtam a dokinak. Most újra visszamentem, mert felerősödtek nagyon a tüneteim, és direkt kértem, hogy ne Symbicort-ot adjon, mert szart sem ér... Erre felírta a Bufomix-ot, ami más néven ugyanaz a hasztalan szemét. Ki se váltottam, mert felesleges.

szept. 2. 11:30
 1/2 fromhungary ***** válasza:
Ha asztmás vagy, itt főleg tüdőasztmára gondolok, próbáld ki a Buteyko légzést. Évtizedekig voltam asztmás, a Buteyko légzés pár hét alatt meggyógyított.
szept. 2. 12:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Tudod jól használni? Sokan csak azt hiszik, hogy elég egyet fújni, aztán sóhajtani. Ha nem jó a technikád, akkor nem jut le a kislégutakba. Kérj betanítást, és gyakorold a légzésindítás, befújás, továbblégzés, benntartás négyest hatóanyag nélkül, hogy jól menjen.
szept. 2. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Valakinek használt innen súlyos pánikzavarra adaptogén gyógynövény? Mit lehet tenni, ha az orvosok csak tablettákkal szolgálnak? Használt esetleg ez valakinél?

Fontos, hogy SÚLYOS pánikzavar, szociális fóbia, elidegenedés a probléma. Aki tud írjon bármilyen gyógynövényt vagy tapasztalatot, hálás lennék ezért. De fontos ,hogy tartós stabil állapotot szeretnék. Köszönöm

Magas Anti TG(Atg) és Inzulinrezisztencia okozhat rövid és rendszertelen ciklusokat erős, hosszan tartó vérzéssel? Valakinek használt ciklus...

Minden Pajzsmirigy értékem jó (TSH 1, Atpo, T3,T4 is határon belül), Atg viszont 4x-ese a felső határértéknek, illetve inzulinom magas, cukrom alacsony(4,5-3). Hormonok is jók a 3.és 21 napon ( akkor épp 25 napos volt a ciklusom, de 18 és 27 közt ingadozik, 7-10...

Előfordulhat, hogy valakinél használt tűt használnak vétvételnél?

Minden egyes vérvétel után emiatt rettegek. Ma reggel voltam, és már megint ezen jár az agyam.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!