Ez csak engem kerget az őrületbe ?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szóval gyakrabbsn kell valamiert pisilnem mint egy atlagos nőnek, ha sokaig vissza tartom akkor konkretan ki kell preselnem magambol a vizeletet mert magatol max a fele jon ki. Szoval erolkodnom kell vele. Ezen kivul elalvas elott addig nem tudok aludni mig az osszes...
Hogy mutatják ki tinikorban ha valaki beteg ? A pánikbetegségbe bele lehet örülni ? Ha benyomom a szemeimet akkor miért lesz sötét minden ? A Karácsonyi stressz is okoz pánikrohamot ?
Másfél-két éve áll fenn ez a problémám. Nem gondolom, hogy szervi bajom van, szerintem inkább "csak" pszichés. Mindig attól félek, hogy olyan helyen jön rám ahol nem tudom elvégezni a dolgot. A hangokat illetően szégyenlős is vagyok, még itthon is és ha a pároméknál...
A problèmámmal jàrtam màr pszichiáternèl de mivel vidèki vagyok màs alternativàt nem tudtak kìnàlni mint a gyògyszeres kezelès.Ez szinte hatàstalan volt,talàn annyi előnye volt hogy bàtrabban...
A tanáriam nem voltak valami fényesek be kell vallanom hülyék voltak("tisztelet a kivételnek") és nem tudtam tanulni mivel nem adták le úgy az anyagot ahogy kellett volna.Ennek meg is lett az eredeménye.Erre a tanárok figyeltek rám hogy miért rontok.Ezen voltak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!