Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez csak engem kerget az...

Ez csak engem kerget az őrületbe ?

Figyelt kérdés
Kb 1 hete olyan érzéseim vannak hogy remeg , megremeg , beremeg a mellkasom bal oldala , mint hipochonder rögtön a szívemre gondolok , de a pulzusom normális , és nem tapasztalok mást , illetve reggelre szokott fájni a bal vállam , néhe zsibbad a bal kezem ujjai. Bal kezes vagyok , nagyon sokat nyomkodom a telefont , és azt hiszem közben akaratlan megfeszítem a bal karom , ezeknek lenne a hatása ez a mellkasban érezhető izommunka szerű érzés , vagy ez valami szív dolog ?

2021. nov. 29. 14:50
 1/3 Senior Séf ***** válasza:
Pfizer mellékhatás?
2021. nov. 29. 15:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Szputnyikot kaptam , de több mint fél éve , és kb 1.5 hete tart
2021. nov. 29. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbáld megérezni, hogy belül a szíedből, vagy a mellizmodat érzed. Utóbbi rezgését érezhetnéd is, elkülönül a ritmusa a pulzustól.
2021. dec. 3. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Mégis mi ez? Az őrületbe kerget és nem tudok vele egyutt elni.

Szóval gyakrabbsn kell valamiert pisilnem mint egy atlagos nőnek, ha sokaig vissza tartom akkor konkretan ki kell preselnem magambol a vizeletet mert magatol max a fele jon ki. Szoval erolkodnom kell vele. Ezen kivul elalvas elott addig nem tudok aludni mig az osszes...

Mi van velem? Szóval ha elolvasok valami betegséget és a tüneteit akkor a tüneteket beképzelem magamnak. Lassan már ez az örületbe kerget. Lehet...

Hogy mutatják ki tinikorban ha valaki beteg ? A pánikbetegségbe bele lehet örülni ? Ha benyomom a szemeimet akkor miért lesz sötét minden ? A Karácsonyi stressz is okoz pánikrohamot ?

Spontán hasmenés. Őrületbe kerget. Mit tegyek?

Másfél-két éve áll fenn ez a problémám. Nem gondolom, hogy szervi bajom van, szerintem inkább "csak" pszichés. Mindig attól félek, hogy olyan helyen jön rám ahol nem tudom elvégezni a dolgot. A hangokat illetően szégyenlős is vagyok, még itthon is és ha a pároméknál...

Az állandòsult szorongás az őrületbe kerget, valaki akinek hadonlò problémája van, mit tehetnék ellene?

A problèmámmal jàrtam màr pszichiáternèl de mivel vidèki vagyok màs alternativàt nem tudtak kìnàlni mint a gyògyszeres kezelès.Ez szinte hatàstalan volt,talàn annyi előnye volt hogy bàtrabban...

A tanulás őrületbe kerget! Régebben nem szerettem tanulni de rájöttem hogy arra lehet építeni és 8 dik osztálytól felfelé sokat tanultam máig.!...

A tanáriam nem voltak valami fényesek be kell vallanom hülyék voltak("tisztelet a kivételnek") és nem tudtam tanulni mivel nem adták le úgy az anyagot ahogy kellett volna.Ennek meg is lett az eredeménye.Erre a tanárok figyeltek rám hogy miért rontok.Ezen voltak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!