Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek, ha a buszon...

Mit tegyek, ha a buszon sokszor olyan érzésem van, mintha hasmenésem akarna lenni?

Figyelt kérdés
Általában akkor jön elő, ha autópályán halad a busz. Ilyenkor az van bennem, hogyha rámjönne a fosás nem tudna megállni a busz és a járművön tojnék be.:) Tök rossz, mert mikor felszállok a buszra és az kiér az autópályára előjön bennem mindig ez az érzés, elkezdenek morogni a beleim és alig várom már, hogy vége legyen az útnak. Egyszer volt egy rossz élményem, mert rosszat ettem és alig bírtam ki a buszon, azóta gyakran erre a rossz élményre gondolok tudat alatt...Előtte semmi bajom nem volt a buszos utazásokkal. Most is csak akkor tör rám ez a rossz érzés, ha autópályán halad a busz. Mit tegyek?
2024. aug. 20. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj vonattal. Vagy menj olyan busszal amelyiken van wc. (Nem fogod használni, de megnyugtat a tudat, hogy van.)
2024. aug. 20. 13:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos vonattal sokáig tartana mire beérek a munkahelyemre meg ugye plusz pénzbe is kerülne a busz pedig ingyen van. Próbálok úgy segíteni a problémán, hogy utazás előtt 3 órával már nem eszek és nem iszok semmit, de sajnos az érzés úgy sem múlik mindig el. Esetleg lehet-e kapni erre valami gyógynövényes készítményt?
2024. aug. 20. 13:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ja, értem, akkor ez napi dolog, nem alkalmi.

Azért jön elő akkor is, ha nem eszel, mert ez idegi alapon van nálad. Pszichológus? Vagy valami enyhe növényi alapú nyugtató?

2024. aug. 20. 13:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen ilyesmire gondolok én is.
2024. aug. 20. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
91%
Pszichológus
2024. aug. 20. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!