Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitol fajhat igy a fejem?

Mitol fajhat igy a fejem?

Figyelt kérdés

27 eve no vagyok. 2 napja faj a fejem hatul illetve elol korbe. mozgatasra illetve ha barmit csinalok faj. ha lefekszem egyaltalan nem faj. vernyomsom tobbszor megmertem ma 115/68,115/75,116/67,121/71,124/75.

a latasomat is zavarja a feny jobban erzem idebenn magam a felig leengedett redonnyel. igazabol attol felek hgy agyverzest kapok. sajnos sokat ratesz az is hogy evek ota panikbetegseggel kuzdok igy hajlamos vagyok minden felet bekepzelni magamnak.

okt. 25. 13:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Légnyomás változás miatt sokaknak fáj ma a feje, sőt a közértünkből valakit a mentő vitt el.
okt. 25. 13:22
 2/23 A kérdező kommentje:
azert vitte el a mento mert fajt a feje? esetleg rosszul lett? hat nem nyugodtam meg.
okt. 25. 13:46
 3/23 anonim ***** válasza:
A részleteket nem tudom, az eladónak is fájt a feje, ő mondta, hogy az egyik vevőt rosszul lett és mentő vitte el.
okt. 25. 14:20
 4/23 A kérdező kommentje:
remelem semmi komoly bajom nincs nem akarok 27 evesen agyverzest kapn szoval elegge bevagyok panikolva.
okt. 25. 14:36
 5/23 anonim ***** válasza:
?orvosnal voltal? maskor is volt ilyen? mas panaszod van?
okt. 25. 16:30
 6/23 A kérdező kommentje:

nem voltam orvonal. eddig max 1 napig volt fejfajasom. mas panaszom nincs.

csak azaz erdekes hogy fejmozgatasra faj igazan amugy meg ilyen tompanak erzem az egesz fejem vagy nem is tudom h elmagyarazni hogy milyen erzes. kb ha lefekszem egyaltalan nem faj. kb 1 oraja csillapodott amugy. remelem nem lesz semmi komoly.

okt. 25. 18:00
 7/23 anonim ***** válasza:
nem fekudted el? nekem mikor strokeom volt, cataflamtol se mult el a fejfajas, meg a fekves se segitett
okt. 25. 18:03
 8/23 A kérdező kommentje:
El tudom fekudni?
okt. 25. 18:25
 9/23 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is volt már, hogy a nyakamat elfekudtem, és amiatt fajt a fejem
okt. 25. 18:29
 10/23 A kérdező kommentje:
Neked is a tarkonal fajt?
okt. 25. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!