Szerintetek ez mennyire számít,rossz vagy normálisnak? Mai nap megmértem a vérnyomásom és 95/57 hgmm lett. A pulzusom pedig 78 bpm.
Figyelt kérdés
Azért néztem meg elsősorban, mert úgy éreztem gyorsan ver a szívem.
Általában, amúgy nem szoktam rosszul érezni magam.
2025. aug. 6. 19:30
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem kevés vizet iszol. Más baj nincs.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszodat! :)
Igaz,elég keveset szoktam inni.
2025. aug. 6. 19:50
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Igyál több folyadékot, lehetőleg elosztva az egész napra. Most annyira nincs még meleg, de hétvégére hőséget mondanak és az jobban leviszi a vérnyomást, olyankor érdemes erre jobban odafigyelni.
4/5 A kérdező kommentje:
Persze,egyetértek. Néha nem is veszem észre,hogy nem ittam még, meg úgy nem is érzem magam szomjasnak.
2025. aug. 6. 22:01
5/5 A kérdező kommentje:
A mai reggeli pulzusom (igaz reggeli után) 100/62 és 83 volt.
2025. aug. 8. 10:33
További kérdések:
Létezik olyan,hogy úgy elfekszem,elnyomom a hasám,csípőm alvás közben a kezemmel,hogy egész nap fáj az a rész?
Szúró érzés,ha valamit cipelni kéne abszolút nem menne úgy fáj. Néha a gyaloglás is.
Miért van az hogy egyre több pihés szőr van az arcomon?
szerencsére csak akkor látszik ha süt a nap és szerencsére fehér szőr
Szoktatok olyat csinálni, hogy ha nagyon kimerültek vagytok, egyszerűen csak hanyatt fekszetek a kemény, hideg padlón?
Nekem az a határozott, fizikai nyomás a hátamon a legjobb "földelő" technika. Ti hogyan húzzátok vissza magatokat a jelenbe?
Miért ad ki a fülem recsegő hangot mikor ásitok, oldalra fordítom a fejem vagy nyújtózóm?
Illetve ki ad egy morze szerű közepesen magas hangot is... Plusz pulzáló is Voltam tympanometrián semmi víz és gyulladást nem látott az audiologus, plusz voltam már kórházban 4 fül orr gégésznél és semmi! Tanácstalan vagyok. Mert ha bedurvul akkor duda hangon...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!