129/87 vérnyomás valamint 90-es pulzus magas ?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kialvatlanság, stressz, koffeinnel való kompenzálás...
Természetes, hogy kicsit magasabbak lesznek ezek az értékek és a szívdobogás érzést is magyarázhatja nemcsak a koffein, de mind a kialvatlanság és mind a stressz.
Hosszú távon ez így nem lesz jó, mert rámegy az egészséged. Valamit erre ki kell találni.
Kapcsolódó kérdések:
Nekem mindig orvosnál felmegy a vérnyomás
Ez általában akkor szokott gyakran megtörténni, ha éppen "kikattant" időszakban van (én így hívom)... Régen pszichiátriai kezelés alatt állt, gyógyszereket is szedett, de már nagyon régóta ezt sajnos nem teszi, mert nincs ezen a téren semmi betegségtudata... És...
Általában szemszárazság társul hozzá, valamint vérnyomás mérésekkor hoo magas, hol alacsony volt az érték, ebből adódóan vérnyomás ingadozásom lehet. Annyit tudni érdemes, hogy voltam mindendéle vizsgálaton MRI, Labor stb. És mindegyik eredménye negatív, tehát...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!