Váltanátok munkahelyet emiatt?

válasza:Attól függ, hogy milyen más opció van? Valamiből élni kell. Mármint a többségünknek nem hobbi a munkába járás.
Szóval ez az elsődleges szempont.
A munkahelyi légkör, a bejárás, a szakmád, gyakorlat, életkor, fizetés.. csomó mindent mérlegelni kell.
A monitor bámulás minden irodában adott. Az ülő munka is.
Mozgás, friss levegőn eltöltött idő, torna, ezekkel lehet javulást elérni. Szóval át kellene gondolni, hogy ha változtatsz az mire lesz hatással..

válasza:

válasza:Miért kell állandóan a gépet bámulni?
Biztos, hogy a géppel van baj és nem a neonokkal feletted?
Mivel lehet ennyire kiégni? Mi a melód?

válasza:

válasza:Lábaid is megedződnek csak jó cipő kell!
Én 30 as éveim előtt a szondi utcába a newyork pizzába melózgattam heti 4 nap reggel 7 től este 11 ig...
Sokszor a Lehel térig este futás volt a Ferdinánd hídon át (westend mögötti híd) az utolsó metróig/14 es villamosig, ha nem akartam újpestig gyalogolni vagy egy órát várni az éjszakaira!

válasza:Attol fugg. Amugy a munka meg a hely jo?
Ha igen akkor kell egy szemész hogy nem kell e monitorhoz szemuveg. És a heti 2 sport hogy meglegyen az alap izomzatod ahhoz hogy az izmaid ezt birjak. Iletve orankent felallni mozogni. En pl vizet tolteni megyek / mosdoba.
Amugy hivatalban dolgozni sok szempontbol kenyelmes, biztonsagos, kiszamithato.
Es vajon mizgosabb munkat hogy birna a tested?

válasza:6.
Monitorhoz szemüveg, ha-ha. A pislogás hiánya, a merev fejtartás, rosszul beállított kijelző, meg a sokáig tartó állandó fix fókusz, amik miatt fájhat egy fej ilyenkor. Ezeken egyiken sem fog segíteni a monitor szemüveg, ami a világ egyik legnagyobb átvágása.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!