Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Váltanátok munkahelyet emiatt?

Váltanátok munkahelyet emiatt?

Figyelt kérdés
Hivatalban dolgozom,egyszerűen pár hónap alatt teljesen kiégtem.Az állandó számítógép bámulás teljesen kifárasztja a szememet,mindennap szinte fejfájással megyek haza,annyira fárasztó.Korábban sosem voltak egészségügyi gondjaim,az ülőmunkától folyamatosan fáj a derekam,az izmaim.Hétvégén is hiába alszom többet,nem tudom kipihenni magam,teljesen kivagyok égve.

okt. 31. 11:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy milyen más opció van? Valamiből élni kell. Mármint a többségünknek nem hobbi a munkába járás.

Szóval ez az elsődleges szempont.

A munkahelyi légkör, a bejárás, a szakmád, gyakorlat, életkor, fizetés.. csomó mindent mérlegelni kell.

A monitor bámulás minden irodában adott. Az ülő munka is.

Mozgás, friss levegőn eltöltött idő, torna, ezekkel lehet javulást elérni. Szóval át kellene gondolni, hogy ha változtatsz az mire lesz hatással..

okt. 31. 11:10
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Speciális szemüveg kell és néha felállni, iszol valamit vagy pisilsz.
okt. 31. 11:12
 3/8 rendorlampaborogato ***** válasza:
82%

Miért kell állandóan a gépet bámulni?

Biztos, hogy a géppel van baj és nem a neonokkal feletted?

Mivel lehet ennyire kiégni? Mi a melód?

okt. 31. 11:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én dolgoztam álló, menő munkakörben is. Hamar felmondták a lábaim a szolgálatot. Pedig erős vádlim van. Most részben ,részben álló munkám van. Ha választanom kellene 100% ban az ülőmunkára szavaznék. A derékfájást ki lehet mozogni. De ha lábfájással úgy mész haza, hogy már mozdulni sem bírsz. Ülsz féltett lábakkal, pedig lenne mit csinálni hát az sokkal rosszabb.
okt. 31. 12:28
 5/8 rendorlampaborogato ***** válasza:
51%

Lábaid is megedződnek csak jó cipő kell!

Én 30 as éveim előtt a szondi utcába a newyork pizzába melózgattam heti 4 nap reggel 7 től este 11 ig...

Sokszor a Lehel térig este futás volt a Ferdinánd hídon át (westend mögötti híd) az utolsó metróig/14 es villamosig, ha nem akartam újpestig gyalogolni vagy egy órát várni az éjszakaira!

okt. 31. 12:41
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Attol fugg. Amugy a munka meg a hely jo?

Ha igen akkor kell egy szemész hogy nem kell e monitorhoz szemuveg. És a heti 2 sport hogy meglegyen az alap izomzatod ahhoz hogy az izmaid ezt birjak. Iletve orankent felallni mozogni. En pl vizet tolteni megyek / mosdoba.

Amugy hivatalban dolgozni sok szempontbol kenyelmes, biztonsagos, kiszamithato.

Es vajon mizgosabb munkat hogy birna a tested?

okt. 31. 15:13
 7/8 anonim ***** válasza:
64%

6.

Monitorhoz szemüveg, ha-ha. A pislogás hiánya, a merev fejtartás, rosszul beállított kijelző, meg a sokáig tartó állandó fix fókusz, amik miatt fájhat egy fej ilyenkor. Ezeken egyiken sem fog segíteni a monitor szemüveg, ami a világ egyik legnagyobb átvágása.

okt. 31. 20:36
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
79%
Én a vadi új jogi diplomámmal inkább elmentem halőrnek, minthogy bedugjanak egy lukba.
nov. 1. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!