Megfáztam, a szívem körül fáj mikor levegőt veszek?
Sőt, van szívritmus zavarom is, a mellkasom is nyom
Ez mennyire normális, mitől lehet? Azért mert náthás lettem?
Kimentem boltba tonhalért maszkban, azthittem elájulok
Levert a víz, főleg a mellkasom izzad.... Aggódom nagyon
A füleim is dugultak, sípolnak
N

válasza:Az nincsen!
Vannak egészségügyi problémáim
Tinnitus/izomrángások amivel orvosokhoz jarkalok sehol nem segít senki... És most jött ez is hozzá, pedig ritkán vagyok ilyen szempontból beteg... Csak a szívem aggaszt, mert sokszor volt hogy be pörgött a szívem, magas pulzussal.... Vagy nagyokat dobbant és kihagy. Pont ma kellett volna kardiológiára mennem, de emiatt nem bírtam 😑

válasza:Az orvosok úgyse segítenek semmit... Nem egynél voltam :(
A tinnitus klinikára meg egész évre már nincs szabad időpont.... :(((kardiológiára meg emiatt a betegség miatt nem bírtam ma elmenni

válasza:

válasza:Maszkban én is fulladok meg lever a víz, úgyhogy ez annyira nem informatív.
A mellkas fájdalom már lehet több mindentől, pl. tüdőgyulladás vagy akár mellhártya gyulladás vagy okozhatja a szívritmuszavar is. Ezért kellene orvoshoz menni, mert ha tüdőgyusziról van szó akkor lehet, hogy antibiotikum kell rá.
A szívritmuszavar mit takar? Mi a neve annak a ritmuszavarnak ami neked van? Nem mindegy, hogy sinus tachycardia, extrasystole/pitvarfibrilláció, kamrai tachycardia
Nem tudom mi, nem tudtam elmenni kardiológiára.
Hol gyorsan elkezd verni, hol nagyokat dobbant és kihagy.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!