Nőknél is előfordulhat hasnyálmirigyrák?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Van egy jó ötletem.
Ki kell vetetni addig míg egészséges és akkor esélytelen, hogy hasnyálmirigy rákosak legyünk.
Kapcsolódó kérdések:
1 hónapja fájt a jobb oldalam, azt gondoltam vesemedence gyulladásom van. Persze az ultrahang és a vérkép kizárta... 4 napja azon gondolkodtam, nem hasnyálmirigyrak-r, mert fáj a gyomorszajamnal, a koldokmenl, néha körkörösen is, hatamnal, lapockamnal is......
28.8/ mol volt
Nos leirom az egészet. Szóval az egész kb. 3 hónappal ezelött történt mikor a munkahelyen elég sok napot kellett egyszerre menni és azért elég sok alkoholt is ittam(csak sört) aztán egyszercsak egyik napról a másikra sárga lett a székletem és emésztetlen és reggelente...
A köldökömn³l elkezdett fájni egyhén a hasam. Tényleg csak enyhén fáj, szóval a mindennapjaimat nem nehezíti meg. Már szinte minden volt a fejemben a köldkösérven át a hasnyálmirigyrákig. Szerintetek van esély rá, hogy ezek közül valamelyik? Egyátalán mennyire fájnak...
Még csak 21 éves vagyok, ezért reménykedek, hogy valami enyhébb dologról van szó. Nem dohányzok és az alkoholt is kerülöm, ha ez segít.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!