Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nőknél is előfordulhat hasnyál...

Nőknél is előfordulhat hasnyálmirigyrák?

Figyelt kérdés
máj. 6. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem nemiszervhez kötött betegség hanem hasnyálmirigyhez szóval igen
máj. 6. 12:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen. Abban halt meg egy nő rokonom.
máj. 6. 12:58
 3/9 A kérdező kommentje:
mik voltak a tünetek?
máj. 6. 13:02
 4/9 A kérdező kommentje:
a gyomromnál kicsit fura nem fáj csak kicsit fura, étvágyam van és azt vettem észre hogy valamikor nem kívánok bizonyos ételeket
máj. 6. 13:04
 5/9 anonim ***** válasza:
A hasnyálmirigy csendes gyilkos, alig van tünete. De mikor van, már nagyon előrehaladott
máj. 6. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak prosztata, és hererákja nem lehet egy nőnek. ( Tudtommal)
máj. 6. 13:44
 7/9 A kérdező kommentje:
jó csak azért kérdeztem mert eddig csak férfiaknál halottam hogy az volt nekik, de mik a jelek mégis?
máj. 6. 14:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Google mégis?

[link]

máj. 6. 17:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Van egy jó ötletem.

Ki kell vetetni addig míg egészséges és akkor esélytelen, hogy hasnyálmirigy rákosak legyünk.

máj. 6. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Hasnyálmirigyrák vagy hipochondria?

1 hónapja fájt a jobb oldalam, azt gondoltam vesemedence gyulladásom van. Persze az ultrahang és a vérkép kizárta... 4 napja azon gondolkodtam, nem hasnyálmirigyrak-r, mert fáj a gyomorszajamnal, a koldokmenl, néha körkörösen is, hatamnal, lapockamnal is......

Vajon nagy baj lehet? Más ís volt hasonló helyzetben? 22/f

Nos leirom az egészet. Szóval az egész kb. 3 hónappal ezelött történt mikor a munkahelyen elég sok napot kellett egyszerre menni és azért elég sok alkoholt is ittam(csak sört) aztán egyszercsak egyik napról a másikra sárga lett a székletem és emésztetlen és reggelente...

Mennyire fáj a köldöksérv vagy a hasnyálmirigyrák?

A köldökömn³l elkezdett fájni egyhén a hasam. Tényleg csak enyhén fáj, szóval a mindennapjaimat nem nehezíti meg. Már szinte minden volt a fejemben a köldkösérven át a hasnyálmirigyrákig. Szerintetek van esély rá, hogy ezek közül valamelyik? Egyátalán mennyire fájnak...

Főétkezések után a bal oldalamon a bordák alatt (nem mögötte) egy 30-40 perc múlva hullámokban szúró fájdalmat érzek. Ez ugye nem hasnyálmirigyrák? :S

Még csak 21 éves vagyok, ezért reménykedek, hogy valami enyhébb dologról van szó. Nem dohányzok és az alkoholt is kerülöm, ha ez segít.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!