Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lányok, be lehet feszíteni...

Lányok, be lehet feszíteni hasat állandóra, pl. haspóló hordáshoz?

Figyelt kérdés
Ha igen, mennyi gyakorlással jár?

júl. 3. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem lehet. A megoldás, hogy elkezesz sportolni, feszes hasat kapsz
júl. 3. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet
júl. 3. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Le kéne tán fogyni.
júl. 3. 20:00
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Be lehet, de nagyon viccesen fogsz kinézni. Különösen az arcod.
júl. 3. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
36%
Kérlek, ne... egyrészt nem lehet, másrészt, hidd el, nagyon imádják a férfiak a kis cuki pocikat. 1 simítás és feláll rá. Nem kérek képet, mert félreértenéd, így inkább azt írom, hogy normál alkattal nyugodtan vedd fel, csini leszel.
júl. 3. 20:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Az edzést semmi nem pótolja. Azon felül gondoltam, de azt mondjátok, nem lehet.
júl. 3. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
49%
Én nem vagyok nő, de ha odafigyelek rá, én nagyon sokáig be tudom feszíteni a hasizmom és a vállaimat kihúzom, hogy jobb legyen a tartásom. Nem látszik ertől erőlködés az arcomon. Csak alapból rossz a tartásom. Edzek már meg nyújtok, tornázok, van javulás, de oda kell figyelnem. Kérdés hogy megéri e egész nap feszegetni mert jajj kilóg a hasad.
júl. 3. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Érdekel, hogy milyen haspólókat hordtok. Küldenél ide képet?

Sziasztok. Tudnátok képet/képeket belinkelni, hogy milyen haspólókat hordtok. Nagyon érdekelne. Kösziiii.

Mi a véleményetek a haspólókról?

Azért kérdezem, mert elég megosztó ruhadarabnak tűnik. Van, aki szerint divatos és teljesen oké hétköznap is, mások szerint inkább csak strandra vagy nyárra való. Kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan látjátok: szerintetek jól tud kinézni, vagy inkább túl kihívó? Az is...

Indul a haspóló szezon?

Ma már melegebb volt valamivel az idő, láttam is az idei első haspólós lányokat.

Van, aki szándékosan haspólóban alszik?

Kezét hátára téve vagy karjaival oldalt? Azzal az értékrenddel, hogy ellenálló agilis érhálózattal pajzsként épüljön szervezete? Ha igen, lehet hosszan bírni?

Félig formális eseményen, ahol nincs valaki kiszolgáltatott helyzetben, mennyire lehet együttműködő mentalitással, fegyelmezett testtartással,...

Pl. fekete nadrág, visszafogott fekete galléros haspóló mandzsettával, vékony nyaklánc. -- Hogyan lehet előre felmérni, a többi látogató adna-e negatív visszajelzést?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!