Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mindent unok semmi nem motivál...

Mindent unok semmi nem motivál mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves vagyok semmi nem motivál. Annyi az egész napom hogy dolgozok diákmunkában utánna hazajövök gépezek alszok es ennyi egy napom. Nem az a baj hogy dolgozok mert azt még néha jobban elvezem mint azt hogy gepezek. Komolyan mondom semmi nem motivál az életben. Valami tipp?
júl. 6. 23:35
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem kellene annyit gépezni, inkább barátokkal, lányokkal/fiúkkal együtt lenni, beszélgetni, valami közös elfoglaltságot találni. Ettől még az is jobb, ha egyedül mész valahová, mert legalább nem punnyadsz otthon. Menj el városnézni, múzeumba, vagy felfedezni a környéket.
júl. 6. 23:49
 2/8 A kérdező kommentje:
nincs annyi időm ez mellet vezetek.
júl. 6. 23:57
 3/8 A kérdező kommentje:
csak dálutánozok 8 orábab emiatt delutan nincs idom delelott meg vezetek ott meg azert nincs idom.
júl. 6. 23:58
 4/8 anonim válasza:
28%
Gépezz nyugodtan.. Én is állandóan ezt csinálom szinte, mondjuk én telefonnal, de teljesen jó ez így nekem, nem kell társaság.
júl. 7. 00:13
 5/8 A kérdező kommentje:
De én már ezt is unom. Nincs mivel játszani a barátaiamal meg azért nem tudok találkozni mert ők is dolgoznak.
júl. 7. 00:16
 6/8 anonim válasza:
46%
Nyári szünet, mi? Becsüld meg, ha 17 vagy, akkor valószínű ez az egyik utolsó..
júl. 7. 02:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azt jelzi a tested, hogy mentálisan kifaradtal és arra van szükséged, hogy csend és nyugalom legyen körülötted,és "ne csinálj semmit".

A nyugati civilizáció egyik leg mergezobb tévedése, hogy mindig "csinálni" kell valamit, mert aki nem folyamatosan aktív, az "lusta".

júl. 7. 08:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Túlterheled magad, a nyári szünet nem éri el a funkcióját, és tök fáradtan fogsz nekiállni az érettségis tanévnek. Miért diákmunkázol, milyen munkát, mennyi ideig, és milyenek ott a kollégák? Emberi kapcsolatok kellenének neked, és nem szabályozott idő. Sportra, szabad levegőre, társaságra.
júl. 7. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Nagyon erős szorongásom van,úgy érzem mindent elrontok . Jelenleg utalom magam és azt érzem semmi értelme élnem … van aki volt hasonló helyzetbe és tudna segíteni ?

Sziasztok 20 éves vagyok. Az elmúlt fel évbe magam se tudom milyen okból ,de elkezdett erős szorongás gyötörni. Gondot okoz a reggeli keles ,gyakran van hányingerem ,remeg a kezem . Azt érzem mindent elrontok. Pár hónappal ezelőtt volt egy konfliktusom a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!