Szerintetek mi lehet ez?

válasza:Mennyi volt a pulzusod?
Mennyi szokott egyébként a pulzusod lenni?
Mennyi ideig tartott az érzés?
Milyen egyéb tüneteket figyeltel meg?
Vérnyomást mertel?
Szedsz valamilyen gyógyszert?
Minél pontosabban és részletesebben írod le, hogy mit tapasztaltal, annál hasznosabb válaszokat fogsz kapni.
Most reggel 93
Általában magas mert sokat idegeskedek 103 meg hasonló
Pár percig de nagyon megijedtem vagyis hát nem tudom pontosan meddig mert egyszer csak éreztem ki nyitottam a szemem akkor is kicsit és utána már nem
Jelenleg akkor csak azt éreztem
Reggel mértem
Nem szedek gyógyszert

válasza:Szerintem kezdj el vezetni egy vérnyomás naplót, napi többszöri méréssel, amibe felirod azt is, hogy mikor mersz 70-80-nal magasabb pulzust.
Ezzel a naploval menj el a háziorvoshoz, mondj el minden tünetet részletesen és kérdezd meg, hogy mit javasol.
Valószínűleg elküld laborba és felir valami vérnyomás csökkentőt.
Ha a vérnyomásod és a pulzusod nem rendeződik egy hónapon belül a szokásos gyógyszerekre, akkor a tuneteid mögött szorongás, panikbetegseg vagy hasonlók állhatnak, amire másféle gyógyszert is kell szedni. Ezt a háziorvos is felirhatja, nem kell pszichiáterhez menni, ha a panaszaid enyhék.

válasza:További kérdések:
Úgy terveztem, hogy csak hétvégén érek majd rá, de lehet, hogy már hétköznap is szükségét fogom érezni.
Más is küzd ezzel? Teljesen kivagyok emiatt. Ma reggel fél órát ültem a toaletten, és nem távozott semmi.
Most nyáron hogy nincs egyetem 11 óra-éjfél körül szoktam lefeküdni, és 10-11 körül szoktam felébredni. Viszont előre elterveztem, hogy mennyi dolgot fogok csinálni most nyáron, és így hogy elalszom a fél napot, annyira nem jó. Beszoktam állítani 8-ra, 9-re az...
Hosszan "elraktározott" harag/ki nem mondott szavak hatására folyamatosan fáj az arca főleg bal szeme körül a fülében is érez egy zavaró "zúgást" stb.
Nem fáj, csak furcsa. Olyan, mint mikor valaki recsegtetni tudja az ujjperceit. Az sem fáj, csak furcsa, ahogyan ropog. (53/f) (Hasonlóan furcsa hangokat ad ki a bal karom is, a fordított evezés felhúzó szakaszában, de az ott nem a csontok hangja, szerintem az az...
Aranyerem van és mióta van azóta nehéz kakilni, szenvedés már már. Van amikor fél órákat ülök meg máskor aggódok ilyen egész napos kirándulásokkor, hogy ne kelljen kakilni, mert akkor megint sokat leszek a wcn amikor meg idő nincs és hogy vissza tudjam tartani,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!