Lokrent szedők, ti nem vagytok fáradtabbak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Bisoprololt szedtem 2x5mgot már gyenge volt. Most Lokrent szedek 1 tablettàt. És azóta 2 hónapja a pulzusom is szuper. Azonban fáradt vagyok tőle gyenge. A vérnyomásom 126/81 ( Szedek erre is évek óta Prenessa 4mg-ot) de a Lokrentől gyenge fáradt vagyokjúl. 9. 09:52
1/1 anonim 

válasza:

válasza:A vérnyomásod mondjuk tök normális. Vszeg nem a Lokrentől vagy gyenge, hanem a melegtől, ami kb kéthónapja tombol, mint állat.
Kapcsolódó kérdések:
Miért van az, hogy fáradtabban ébredek, mint ahogy elalszok?
Évek óta tart. Ébredés után ha nem kell mennem dolgozni órákon át használhatatlan, tompa, fáradt vagyok. Nincs lelkierőm semmihez.
Minél többet alszom, annál fáradtabban ébredek?
Minden reggel viszonylag korán kelek (6-kor), este 7-8 körül fejezem be a napot. Ezután már csak egy gyors vacsi, fürdés és 9-10 óra között lefekszem. A munkám miatt fontos a kipihentség, de éjjel minimum egyszer felébredek, aztán reggel 5 felé aludnék a legjobban, de...
Most hogy megjött az ősz, ti is sokkal fáradtabbak vagytok?
Napközben alig tudok ébren maradni, annyira fáradt vagyok. Ti is így vagytok ezzel most, hogy beköszöntött az ősz? Vagy gyanakodjak valamilyen betegségre?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!