Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kopaszodo/kopasz ferfiak...

Kopaszodo/kopasz ferfiak nektek volt identitas valsagotok a hajhullasotok miatt?

Figyelt kérdés
29 vagyok es ritkul a hajam.Szerintem meg 2-3 ev mire vallalhatatlan lesz.Adok a kulsomre,mindig is adtam es a hajam nagyon szeretem bar inkabb szerettem mert amilyen most azt mar kevesbe... olyan mintha lassan vesztenem el magam.Szanalmasan erzem magam es kilatastalannak a helyzetet es meg annyira nem is gaz (meg most) a helyzet.Mi lesz ha tovabb romlik?Depresszios lettem mert az onbizalmam a kulsom adja es onbizalom nelkul ugy erzem nem tudok ugy elni ahogy szeretnek.Ez egy identitas valsag nalam... hajbeultetest nem engedhetek magamnak de finsteridet meg minoxidolt azt megprobalok elkezdemi de ezek sem olcsok es nehezen neszerezhetoek (vagyis ink a finasteride) es mellekhatasa is van es sok esetbe csak minimalisan hatasosak...valakinek errol van valami pozitiv beszamoloja?Haverok meg csalad meg igy kb kinevetnek ezert mert hogy tul reagalom.

szept. 1. 19:30
 1/5 A kérdező kommentje:

[link]

Itt egy kép,de itt frissen nyirt es mosott volt.

szept. 1. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:

23 éves koromra tűnt el a hajvonalam elől, most 34 évesen olyan az állapot mint nálad. Szerintem ez genetika, a családomban senkinek nem maradt meg a haja, most foghatnánk arra hogy apu 13 éves korától motorozott, és esetleg a bukósisak miatt ment el a haja, viszont ez sem igaz, mert amikor bevonult a honvédséghez hosszabb haja volt, és nem kopaszodott....

Annyit tehetsz szerintem hogy ha van kedved egy orvost megkereshetsz vele, mert valamelyik hormon játszhat szerepet a kopaszodásban(olvastam) de én már nem foglalkozok vele.

Kép alapján ha rövidebb fazont vágatsz, azzal is csökkented a kontrasztot.

34F

szept. 1. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez még nem olyan, ami 3 év alatt vállalhatatlan lesz. Nekem ennél rosszabb volt anno 45 évesen és most 10 évvel később sem vállalhatatlan, alig változott.
szept. 1. 20:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Jo de en 29 vagyok hat 45evesen kezdenek kopaszodni azt elfogadnam ne ilyen fiatalon mert ezert sincs mar kedvem ismerkedni 😕
szept. 2. 00:56
 5/5 anonim ***** válasza:

A férjem nagyjából húszéves kora óta kopaszodik, úgy ismertem meg, hogy nullással volt letolva mindig.

Azt mondja, hogy inkább legyen akkor teljesen kopasz, mint "szerzetes-fejű".

szept. 3. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

A férfiak miért vesznek olyan hangosan levegőt?

Nem rosszból kérdezem, hanem tényleg érdekel! Szuszog, állandóan szuszog az összes! Be fogok dilizni! És nem szólok érte, mert nem tehet róla, de mégis miért van, hogy egy nő lélegzetvételét se hallom, de ha férfiról van szó konkrétan ül, semmit tesz és hangosan szuszog!

A nők ápoltabbak és tisztábbak, mint a férfiak általánosságban?

Mi lehet ennek az oka (ha így van)? Példák a környezetedben?

45-55 éves férfiak! Ti hogy állítjátok össze magatoknak az ideális napi vitaminbevitelt?

Általános folyékony multivitamin alapnak gondolnám. Mire kell még ebben a korban jobban odafigyelni, ha egyenlőre az általános közérzetem jelenleg jó? gondolok itt az izületre, prosztatata, agyi működésre... s még? izületre pl marha kollagén? prosztatatára galagonya, agyi működésre q10?

Férfiak, mit gondoltok egy nőről akinek rosszak a fogai?

Ápolt külső, haj stb viszont a fogaim nem a legszebbek, csálék és oldalt kitört egy és látszik is illetve alól az első fogam félbe tört (nem feketék és elroncsolódottak) de mégis rondák!! Találkoznátok/járnátok ilyen nővel?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!