Mitől szúr a hasam már hétfő óta?
Figyelt kérdés
Hétfő óta folyamatosan szúr jobb oldalt a hasam, ott a köldököm vonalában, de csak jobb oldalt egy kisebb pontban, és akkor eléggé érzem a belenyilalást meg a szúrást, amikor nehezebb fizikai igénybevételnek vagyok kitéve, akkor annyira szúr hogy muszáj abbahagynom amit csinálok éppen...holnap pedig egy fontos versenyem lesz, ahol komoly fizikai igénybevételnek leszek kitéve, lemondani nem mondhatom le. Mit tegyek ilyenkor? Köszönöm a válaszokat! :(2014. máj. 7. 14:33
1/5 anonim válasza:
Nekem is volt iyen, én futás közben húztam meg. Kenegettem Activonnal, érdemes venni, egy csodakenőcs, másnap már alig éreztem!!!
2/5 A kérdező kommentje:
oh köszönöm, kipróbálom!
2014. máj. 7. 15:05
3/5 anonim válasza:
Sérved is lehet, mivel azon a területen gyakran fordul elő, bár ha az van akkor egy kis kidudorodást is kell hogy tapasztalj azon a helyen ahol szúr
4/5 anonim válasza:
Háziorvoshoz menj el, hátha sérv és azzal nem lehet játszani.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Háziorvosomnál ti komolyan segítőkészebbek vagytok, na mindegy, azért majd elmegyek. De nincsen semmi púp meg dudor, keményedni sem keményedik!
2014. máj. 7. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!