Minek a tünetei ezek?
Figyelt kérdés
Nos ma olyan 1óra körül iszonyatosan elkezdett fájni a fejem és azóta nem enyhül, már vettem be gyógyszert de semmit nem hasznáál.. A fejfájás mellé párosul erős hányinger érzet és rossz közérzet valamit fáradtság.. arra lennék kiváncsi hogy ezek milyen lehetséges betegségek tünetei.? vagy esetleg egy két nap és jobban leszek csak kikell pihenem vagy ilyesmi? minden választ nagyon megköszönök!2014. máj. 7. 15:52
1/9 anonim válasza:
minden lehet.. sima migrén vagy vérnyomás vagy akármi sulyosabb is. ezt nyilván nem fogja itt senki sem tudni de általában fejfájással nem szokott senki azonnal korházba rohangálni. ha görcsös akkor az általában migrén arra meg sima fejfájásbogyo nem használ..
2/9 anonim válasza:
Nálam ilyen egy sima migrén, de ha rád nem jellemző a fejfájás, akkor inkább elmennék orvoshoz a helyedben holnap. Láz, végtagfájdalom ugye nincs? (Nemrég volt kullancs encephalitis a családban, azóta én mindenbe azt látom bele:)).
3/9 A kérdező kommentje:
Talán egy kis hőemelkedésem van de végtagfájdalom nincs csak alig van erőm a számat is kinyitni... hát most hogy igy mondtad a kullancsot nem olyan rég voltam erdőben kirándulni szóval nemtudom...
2014. máj. 7. 16:10
4/9 A kérdező kommentje:
És egyébként a fejem az már 1-2hónapja szinte minden este iszonyatosan fáj.. szóval orvoshoz kéne fordulnom?
2014. máj. 7. 16:13
5/9 anonim válasza:
igen.... nyaki idegbecsipödés csigolyaelmozdulás is okozhatja. de számtalan oka lehet
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget:)
2014. máj. 7. 16:17
7/9 anonim válasza:
Hát ha ez már régóta van akkor tényleg jobb lenne orvoshoz fordulni mert ebből akár komolyabb baj is lehet.
De egyébként van hogy velem is pont ugyan ez van de csak akkor ha fáradt vagyok, de jobb lenne ha orvoshoz fordulnál!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, szerintem valamelyik nap fel is keresem a háziorvosomat! :)
2014. máj. 7. 16:19
9/9 anonim válasza:
Ha miden nap fáj már egy ideje, akkor lehet magas vérnyomás, de sok egyéb más is, az is lehet, hogy megfáztál és majd később jön ki a nátha, menj el a háziorvoshoz. Ha van otthon vérnyomásmérő, akkor mérd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!