Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Terhesség vagy betegség?

Terhesség vagy betegség?

Figyelt kérdés

a vesémmel nagy gond van, viszont a tűneteim megegyeznek a petefészek gyulladással.

barátommal óvszerrel szeretkeztünk, nem bennem ment el, a végén pedig mindig megnézzük hogy lyukas - e és nem volt.

6 napja késik, érettségi időszakban vagyok, a terhességre is rástresszelek. Görcsöltem pár napja, egyik reggel nagyon, meg nagyon fájtak a petefészkeim is, amik nem szoktak.

Sokat kell pisilnem egy nap, de szerintem az a vese miatt van

közbe fáj, meg szurkál a hasam.

tegnap óta több a folyásam, akkor megjön nem ?

nagyon félek, vegyek ma tesztet ?

2014. máj. 12. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva nem értem a kérdést. Ma már viszonylag egyszerűen (terhességi teszt), olcsón (500-1000 Ft között) és gyorsan (2 perc) el lehet dönteni, terhes vagy-e.

Mi a francért vársz 6 napot, ha stresszel?

A folyás semmit nem jelent, se azt, hogy terhes vagy, se azt, hogy nem.

Ha védekeztetek, kicsi az esély a terhességre.

A többi panaszoddal meg baromi gyorsan fordulj orvoshoz, és ne találgass, mi mitől van.

2014. máj. 12. 14:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Először is vegyél terhességi tesztet, biztos, ami biztos alapon.

De eközben pedig menj el orvoshoz és legyen vizeletvizsgálatod és nőgyógyászatra is elmehetsz. Mert lehet hogy a vesédtől függetlenül van egy húgyúti fertőzésed-gyulladásod (gyakori vizelés, alhasi fájdalom utalhat arra) vagy akár egy hüvelyi fertőzésed-gyulladásod (a folyásod és alhasi fájdalmad utalhat arra is).

2014. máj. 12. 14:12
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:(
2014. máj. 12. 14:16
 4/5 A kérdező kommentje:
csináltam tesztet negatív lett ! most várjak pár napot ?
2014. máj. 12. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Védekeztetek megfelelően, 6 napja késik és negatív a teszt.

Nem valószínű, hogy terhes vagy.

Úgyhogy szerintem valamilyen fertőzésed vagy gyulladásod lesz. Menj orvoshoz!

2014. máj. 12. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!