Terhesség vagy betegség?
a vesémmel nagy gond van, viszont a tűneteim megegyeznek a petefészek gyulladással.
barátommal óvszerrel szeretkeztünk, nem bennem ment el, a végén pedig mindig megnézzük hogy lyukas - e és nem volt.
6 napja késik, érettségi időszakban vagyok, a terhességre is rástresszelek. Görcsöltem pár napja, egyik reggel nagyon, meg nagyon fájtak a petefészkeim is, amik nem szoktak.
Sokat kell pisilnem egy nap, de szerintem az a vese miatt van
közbe fáj, meg szurkál a hasam.
tegnap óta több a folyásam, akkor megjön nem ?
nagyon félek, vegyek ma tesztet ?
Őszintén szólva nem értem a kérdést. Ma már viszonylag egyszerűen (terhességi teszt), olcsón (500-1000 Ft között) és gyorsan (2 perc) el lehet dönteni, terhes vagy-e.
Mi a francért vársz 6 napot, ha stresszel?
A folyás semmit nem jelent, se azt, hogy terhes vagy, se azt, hogy nem.
Ha védekeztetek, kicsi az esély a terhességre.
A többi panaszoddal meg baromi gyorsan fordulj orvoshoz, és ne találgass, mi mitől van.
Először is vegyél terhességi tesztet, biztos, ami biztos alapon.
De eközben pedig menj el orvoshoz és legyen vizeletvizsgálatod és nőgyógyászatra is elmehetsz. Mert lehet hogy a vesédtől függetlenül van egy húgyúti fertőzésed-gyulladásod (gyakori vizelés, alhasi fájdalom utalhat arra) vagy akár egy hüvelyi fertőzésed-gyulladásod (a folyásod és alhasi fájdalmad utalhat arra is).
Védekeztetek megfelelően, 6 napja késik és negatív a teszt.
Nem valószínű, hogy terhes vagy.
Úgyhogy szerintem valamilyen fertőzésed vagy gyulladásod lesz. Menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!