Vannak még lelkiismeretes orvosok akik törődnek a beteggel és tényleg mindent megtesznek?
Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 21:37
11/26 anonim válasza:
Időközben törölték a sértegetésedet. Örülök neki, hogy más is észrevette.
12/26 anonim válasza:
Bocsánat, hogy beleszólok ebbe az "összeesküvéselmélet-hívőt" oltogató párbajba... Már hallgattam dr. Lenkei Gábor előadásait és ő is hasonlókat mondott. És ő ORVOS. Akkor most mi van? Szeretnék tisztán látni ebben a témában, mert én is orvosnak készülök (most érettségizek, elég jól sikerültek az írásbelik)...
13/26 anonim válasza:
Sajnos kevés az az orvos aki hivatástudatból áll a pályán.Bizony sokszor végigéltem a nemtörödöm magatartás következményeit növérként.Ha nincs pénzed nem vagy ember
14/26 anonim válasza:
Nekem vegyesek a tapasztalataim, volt olyan akihez semminpénzért nem mentem volna vissza , de volt olyan aki nagyszerű szakember látszik hogy érti a dolgát, és nem tartotta a markát!
A mostani háziorvosom is ilyen, lelkiismeretes, alapos, kedves, de határozott , szakértelemmel bíró,és nem várja a kis fehér boritékot...
15/26 anonim válasza:
Az én endokrinológusom is kedves,de sajnos a gyógyszeren kívül semmit nem kapok tőle,pedig már 4 éve járok hozzá.Az internetről és más betegektől kellett összeszednem a kiegészítő terápiát.Ha anyagilag megtehetném,nem is járnék hozzá,hiába kedves,mert a tudása sajnos csak a gyógyszerfelírásig terjed,amitől nem javultam.Most,hogy utána érdeklődtem dolgoknak a betegségemmel kapcsolatosan,kezdek javulni.
16/26 anonim válasza:
Annak a hozzászólónak,akinek már nincs itt a hozzászólása,igazolásul itt a következő adat,dr Papp Lajos egyetemi tanár professzor aláírásával. [link] Gördítsd a menüt.
17/26 anonim válasza:
Kedves kérdező orvostanhallgató,íme egy lehetséges válasz. [link]
18/26 anonim válasza:
Hol a bizonyíték arra, hogy nem pont ezzel akarnak egy népirtást előidézni és pont, hogy ők azok akik adatokat hamisítanak? Semmi hivatalos nincs az oldalban. Csak arról szól az egész, hogy ez nem igaz, meg az nem igaz, mint hogyan hamisítanak meg, de aki ezt állítja miért nem mutat fel egy saját tanulmányt? Már bocs, de ujjal mutogatni bárki tud. Ezer példa volt már a történelemben, hogy meg akarták kövezni azt aki valójában igenis hasznos dolgot vezetett be csak azért mert valaki más máshogyan gondolta.
20/26 anonim válasza:
Szerintem ha az állító nem tudná tudományos bizonyítékokkal alátámasztani állítását,már régen elítélték volna hamis vádak címén,de ezek szerint ,,nem tudják megfogni"mert szabadlábon van,s még csak perbe sem tudják fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!