Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A glutén elhagyása járhat...

A glutén elhagyása járhat elvonási tünetekkel? Ha igen, ez miben nyilvánul meg? Mennyi idö után jelentkeznek az elvonási tünetek?

Figyelt kérdés
Egyszerre érdemes elhagyni, vagy fokozatosan, mik a tapasztalatok?
2016. jún. 24. 19:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem hallottam még ilyesmiről. Gluténfüggés? :D Max. lelkileg.

Én hirtelen hagytam el, a laktózzal és a normál cukorral együtt. Nem volt semmi gond, csak a főzésben kellett sok váltást eszközölni, mivel a keményítődús cuccokat is eléggé ejtettem. De annyi étel marad így is, nem volt gond.

Az eléggé kenyéren élő párom is hirtelen hagyta el, neki sem volt gond. Egyszerűen rizst evett onnantól mindenhez.

De van, aki kevésbé birja a drasztikus váltásokat, esetleg a körülményei miatt lenne extrém macerás a hirtelen váltás, annak jobb fokozatosan csinálni.

2016. jún. 24. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!