Van valami ertelme torokfajas eseten az embernek a torkat?
Figyelt kérdés
Vagy ez vmi hagyomany felenk? Nekem mintha lett volna olyan, hogy elmult attol. Bar lehet anelkul is elmult volna.
Van tudomanyos alapja esetleg?
okt. 29. 13:59
2/10 Ypszilon1980 

válasza:

válasza:Olvasd már át a kérdésed, totál értelmetlen.
3/10 A kérdező kommentje:
A lenyeg lemaradt, bocsanat.
folytatasa a kerdesnek: "az embernek a torkat bekotni valamivel?"
okt. 29. 14:09
4/10 Ypszilon1980 

válasza:

válasza:Na így már jobb. Bár nem tudom milyen bekötésre gondolsz, van, aki divatból, van aki védi a garatot, pajzsmirigyet, esetleg a hangszálait a hidegtől.
5/10 anonim 

válasza:

válasza:Általában minden gyulladásnak megvan, hogy mi használ, hideg, vagy meleg. Torokfájásra általában a meleg hoz enyhülést, ezért is szoktak meleg teát inni rá. Ha sállal körbetekered, melegen tartja, segíthet elviselni a fájdalmat. Amúgy nem gondolom, hogy különösebben segítene a komforton kívül.
6/10 anonim 

válasza:

válasza:Valószínűleg jót tesz, mert sokfelé csinálják ezt. Gyerekkoromban nekem is bekötötték, sőt még felnőttként én is bekötöttem -igaz, csak régebben. Talán legközelebb visszatérek hozzá, mert visszagondolva tényleg enyhítette a fájdalmat.
7/10 anonim 

válasza:

válasza:Ha fáj a torkom én éjszakára mindig bekötés salállal.
8/10 anonim 

válasza:

válasza:Az a haszna, hogy melegen tartja, azt pedig nem szeretik a kórokozók (ezért vagyunk lázasak is ha megnövekszik kórokozók száma a szervezetünkben).
10/10 anonim 

válasza:

válasza:Annyira forró nem lesz hogy meggyógyítson, de csökkenti a fájdalmat, meg az újbóli megfázást elkerülöd. Pláne ha beteg vagy lehet hogy izzadsz is, aztán kint van a torkod rámegy a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!