Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » A „mofetta” kezelésre igényelh...

Zelin13 kérdése:

A „mofetta” kezelésre igényelhető-e TB támogatás?

Figyelt kérdés
Visszér

máj. 5. 08:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, igényelhető rá.
máj. 5. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Tb támogatás mellett el lehet intézni a szociális segélyt?

Meg adják így is? Mielőtt nekem vágja valaki hogy menjek dolgozni , sajnos nem tudok több ok miatt is! Azt nem szeretném most le írni! De aki válaszol annak 🙏🏽

Debrecenben (klinika, tb-támogatással) mennyi idő kb. mire elkészül egy PET-CT eredménye?

A kezelőorvoshoz kell utána visszamenni, és mivel nem másnapra szoktak időpontot adni, így nem tudom, hogy mennyivel a vizsgálat utánra célszerű kérni. Valakinek van esetleg tapasztalata a közelmúltból?

TB támogatás igénylése?

Kaptam papírt erre a TB támogatásra hogy szociális alapon az állam fizesse. Olyan kérdések vannak benne amik nem csak rám vonatkoznak hanem az egyháztartásban élő személyekre is. Mennyire kötelező az ő dolgaikat is beleírnom? Tőlük különálló vagyok, ellátom magamat,...

Van TB támogatás szemüvegre? Mindegy az hogy hol csináltatom?

Olvasó szemüvegre kaptam receptet. Mivel még soha nem kellet szemüveg így nem tudom hogy működik? Ha receptre írják fel így olcsóbb?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!