Torokfájásra sós vizes gargalizálas mellett mit tegyek?

válasza:

válasza:

válasza:Tantum verde spray vagy strepsils.
Amúgy hány éves vagy? Mert a takaró alatti izzasztás kifejezetten káros lázasan, csak tetézi a bajt,ne csináld.
Kapcsolódó kérdések:
5 napja beteg vagyok, erős köhögés, erős torokfájás, első két nap hőemelkedéssel. Alapból izzadékonyabb vagyok a betegség alatt, de este nagyon durva mértékben izzadok. Hőemelkedésem már nincs. Tényleg annyira izzadok, hogy legszívesebben félóránként lezuhanyoznék....
Napok óta antibiotikumot szedek más dolog miatt. Ma pedig úgy keltem, hogy nagyon fáj a torkom, folyik az orrom. Hogyan lehetséges ez? Az antibiotikum nem megöli azokat, amik ilyet okozhatnának?
Torokfajassal es orrdugulassal ebredtem, mintha nem esett volna annyira jól az étel, de nálam ez elofordul amugy is mert eleg sokat stresszelek, nagyom éhes voltam igy megettem (rizs es rantotthus, nem nagy mennyisegben) es utana 2x vizes hasmenesem jelentkezett. Enyhe...
Most fogy el ma a dori es nem javultam ezert elkezdenem hasznalni a coldrexet. Szerintetek lehet?
Már csak folyik az orrom, első nap fájt a torkom is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!