Ingadozó vérnyomást hogyan kezelik?
Figyelt kérdés
Vannak itt olyanok akiknek ingadozó a vérnyomásuk? Hogyan kezeltek titeket?Ha gyógyszert irtak fel, akkor milyet?
Esetleg volt valami oka ami miatt ingadozhatott?
Nekem például ingadozót mértek pedig fiatal vagyok egészséges, nem elhízott és még a családban sem volt senkinek baja a vérnyomásával. Ellenben rengeteg stressz és szorongás ért az elmúlt két évben, lehet köze hozzá?Nekem egyből gyógyszert adtak.
2022. jan. 11. 08:46
1/8 anonim válasza:
Kérdezd meg az orvost aki diagnosztizálta
2/8 A kérdező kommentje:
Hát igazából márciusban kaptam a gyógyszert azóta nem volt se kontroll se semmi. Mikor felirta azt mondta, hogy szedjem es majd megnezzk hogy elhagyhatom-e idovel, de nem kaptam idopontot, zaklatni sem szeretnem. Azert irtam ki a kerdest hatha valaki tapasztalt mar hasonlot
2022. jan. 11. 12:38
4/8 A kérdező kommentje:
Coverex AS 5mg.
Viszont napi 2,5mg szedek belőle
2022. jan. 11. 14:22
5/8 anonim válasza:
Ez egy ACE-gátló, 2,5 mg semmi adag:D Kb. mintha be sem vennéd, vérnyomásodra semmit nem hat, ez konkrétan a szívelégtelenek kezdődózisa, vagy káliummegtartó vízhajtó mellett kezdenek ennyivel
6/8 A kérdező kommentje:
Ez most komoly?
2022. jan. 11. 14:48
7/8 anonim válasza:
Igen, komoly. Nézz utána. Gondolom neked 5mg dózissal írta fel. Egyébként egy olyan tablettát felezel, amit még egészben is alig látni
8/8 A kérdező kommentje:
Igen 5tel csak volt hogy alacsony vernyomast mertem, igaz nyar volt meleg de mondta az orvos hogy felezzem.. de amugy nem szokott magas lenni max ha kavezok de akkor is ilyen 132ig ha felmegy
2022. jan. 11. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!