Hogyan legyek jobban?
Figyelt kérdés
A semmiből rosszul lettem hányinger hasfájás meg rázott a hideg de mintha a kicsit felment volna a testhőm de nem nagyon de ez álltalában mindig így szokott velem lenni és valamikor teljesen jól vagyok utána hirtelen megint rosszul és rágcsálom közben a gyömbért meg elmegyek a Wcre és miután elvégzem a nagy dolgom jobban leszek de nem sokáig mert akkor megint kezdődik előről és ha találok egy pozíciót ahol jól vagyok akkor elalszom és másnap semmi bajom és nem tudom ez mitől van mert most is rosszul voltam csak elmentem Wcre és most jobb de ha lefeküldnék akkor megint rosszabb lenne és most érzem hogy égő érzés van a gyomrombanszept. 15. 23:09
1/5 A kérdező kommentje:
Gyógyszer nincs nálam , és kérlek azok akik azt írják hogy hányjak azok kérlek mellőzzenek mert hányás fóbiám van és ha nagyon brutál hányingerem van akkor csak bepánikolok
szept. 15. 23:13
2/5 anonim válasza:
megint az emetofobias? ez mar a 3-ik kerdesed. En mar mondtam neked, hogy szorongsz. A semmibol nem lesz valami. mintha egy kicsit felment a testhom most felment vagy nem? Aztan meg de nem nagyon. "ez álltalában mindig így szokott velem lenni" hat ha semmibol jon, amit nehezen hiszek, es altalaban mar igy van, hanyas fobias vagy, nem lehet, hogy szorongas, pszchie picit meg van feszulve?
3/5 A kérdező kommentje:
Előtte nem szorongok szóval nincs előtte semmi bajom nem izgulok semmin ezért fura a rosszullét
szept. 15. 23:20
4/5 anonim válasza:
Menj el szarni.
Aludj egy nagyot.
Keress fel egy pszichiátert.
Ennyi.
5/5 anonim válasza:
van olyan hogy tudatos meg tudattalan szorongas. Ha tudatos akkor van egy ilyen erzesed, hogy *bmeg* stb.. ha tudattalan szorongas, akkor azt hiszed minden oke, de kozben ver a szived, hanynod kell, fosnod kell, de nem erzel igy tudatos pszichevel semmit; "minden jo csak szarul vagyok es nem tudom miert" dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!