Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit gondoltok arról aki ha...

Fawlynn kérdése:

Mit gondoltok arról aki ha náthás egy pár napot, előkap egy otthoni puha pólót és abba fújja az orrát? Előnyök: nincs kipirosodott orr, nincs zsebkendőhasználat. Természetesen a póló kimosásra kerül és folytatja otthoni életét. Vélemények?

Figyelt kérdés

okt. 25. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ha megfázom mindig ruhazsepit használok, és kenem az orrom testápolóval, így nem pirosodik ki :) Mondjuk egy erre kijelölt otthoni poló sem rossz. De hallottam olyat is, aki törölközőt használ ilyenkor.
okt. 25. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:
32%
Legyen tőlem minél távolabb... 😬
okt. 25. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő mos magára, nekem aztán teljesen mindegy. Szerintem azért jobb, ha szét van vagdosva az erre szánt póló ruhazsepiknek és nem használják másra. Nagyon megdrágultak a textilzsebkendők, évek óta nem kapok normális áron.
okt. 25. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:
49%
Én inkább azokat nem értem, akik papírzsepit használnak. Kb a 17.fújás utántól garantált a kipirosodás, a 32. utántól pedig konkrétan ég, ezért akkor is emlékezteti az embert a náthára, amikor éppen jobban van.
okt. 25. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!