Anyukámat elvitte a mentő este fele tegnap,epilepsziás rohama volt,ott kiderült később,hogy agy daganatos. Egyszerűen azóta nem birok aludni,csak bőgök,hogy most mit tudok tenni? Vagy fel dolgozni?
Hajnalba mentem érte vissza
a kórházba. Orvoshoz nem akar járni ,nem enged semmit. Erről is mikor beszélt 1 mondatba és hogy lehet csak mondta az orvos,hogy ahogy ő mondaná,tegyék el láb alól,meg ebben van a pénz.
Papírokat viszont nem láttam. 52 éves.

Szerintem nem látta más senki.
Hajnali 1:30 után hívott,hogy mehetek érte,oda mentem,de már kint várt az utcán,és a kocsiba annyit mondott hogy baj van,agy daganat. Ma du elmentem hozzá otthon meglátogatni,elkértem a papírt,és ez volt a diagnózis a ct után. Van egy olyan tulajdonsága sajnos,hogy túl szokta gondolni néha a dolgokat vagy át értelmezi. Most mikor ezzel fogadott frászt kaptam. Lefotóztam amennyire bírtam,és nyomozgatok,hogy ez a 4mm hypo akármi konkrét daganat-e a jelentése.

Állítólag bent akarták tartani reggelig,de nem engedte,őt ne piszkálják. Epilepsziára is ki akadt hogy ki hívta rá a mentőt,mert ezt csak ki kellett volna feküdnie. Az a baj ugen a lelet ki adáskor nem voltam ott vagy hogy pontosan a doki mit mondott.
Nekem egyszer az elején annyit mondott egy orvos,lehet új gyógyszer vagy beállítás kell az epilepsziára. De ez még ja a ct előtt volt.

Konkrétan mi van leírva? Milyen hypo akármi?
1-es, az, hogy a hospice 3-400 Ft, az konkrétan egy ordas nagy hazugság! A hospice ingyenes! És a dolog természetéből eredően várólista se nagyon lehet, mert közben meghalnának!

Igen az epilepszia van rég óta,évente max 3 alkalommal fordult elő. Próbáltam lefotózni,csak rossz minőségbe sikerült.. hypodens szó az jól látszik mellette lévő nem sajna és hogy megfigyelhető.
Papír alján az szerepel MR vizsgálatra telefonon értesítik,de tiltakozik már.

Vannak olyan emberek akiken "nem lehet segíteni" mert nem hagyják , persze most már úgy tűnik nem us akkora a baj , itt meg már rögtön agy tumor meg hasonlók , én kiszálltam ebből.
Lehet akármi van most még simán orvosolható lenne de ö neeeem , nem megy nem akar. Gratula
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!