Hányós vírus? Fertőz most valami?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindig van mi fertozzon, de van vkinek hasonló tünete? Bp környéken.
Tegnap találkoztam barátommal, majd napközben többször csókolóztunk, egymás után ittunk stb.
Este irt, hogy nagyon hányingere van, faj, gorcsol a hasa. Végül csak 1x hányt, azóta már csak a többi tünet maradt, meg rossz a gyomra.
Ha vírus volt és elkaptam tőle, mikorra lehetek biztos benne, hogy kijönne rajtam?
Nekem kicsit görcsölnek a beleim a bordaim alatt, főleg amikor lefekszem és a gyomromban is van egy kicsi furcsa hányinger érzés, de gyanítom ez mar pszichés, főleg hogy nagyon érzékeny a gyomrom és a beleim is (IBS gyanú) amúgy is.
máj. 9. 22:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!